Internett jubler over ikonisk video-konsert

MARTINI: Skuespiller Meryl Streep nyter en cocktail under video-konsert. Foto: Skjermdump YouTube/Broadway.com

Iført badekåper hyller skuespillerne Meryl Streep og Christine Baranski komponisten Stephen Sondheim med drinker og sang.

Åsa H. Aaberge
Publisert:

I det ikoniske karantene-øyeblikket dukket Meryl Streep, og en rekke andre kjente fjes opp fra sine egne hjem for å feire den legendariske komponisten Stephen Sondheims 90-årsdag via video-chat.
Streep, Baranski og Brodway-stjernen Audra McDonalds fremføring av «The Ladies Who Luch» – komponert av Sondheim – fikk sosiale medier til å juble.

Mens Steep (70) mikset det som på videoen ser ut som en martini, nøt «Mamma Mia»-kollega Baranski (67) et stort glass rødvin.

untitled link

Mot slutten av sangen, som for øvrig er fra musikalen «Company», tok Streep attpåtil en klunk av whisky rett fra flasken før trioen tok en skål for Sondheim. Jubilanten har komponert musikaler som «Company» og «Sweeny Todd» og skrevet tekstene til musikalen «West Side Story».

SANG: Skuespiller Christine Baranski, Broadway-stjerne Audra McDonald og Meryl Streep. Foto: Skjermdump

Etter sosiale medier å dømme fanget den virtuelle opptredenen fra Streep og co. livet i «lockdown» perfekt.

«Meryl Streep, Audra MacDonald og Christine Baranski som synger Sondheim over Zoom i badekåpene er, og jeg kan ikke få sagt det nok, det ultimate humøret,» tvitret en.

Flere har delt bilder på Twitter og Instagram av Streep og gjengen og tagget #Lockdown2020.

Feiringen, hvor også blant andre skuespiller Jake Gyllenhaal var med, ble lagt ut på Broadway.com og YouTube. Den virtuelle konserten var gratis, men publikum ble oppfordret til å donere penger til Artists Striving to End Poverty og deres arbeid i coronakrisen.

Publisert:
Åsa H. Aaberge
Journalist @asa.aaberge