Melania Trump tatt av vinden etter Vogue-krangel

I HARDT VÆR? Vinden rusket skikkelig tak da Melania Trump Melania Trump ankom Fort Bragg etter Vogue-krangelen med Anna Wintour mandag. Foto: AP Photo/Chuck Burton.

Melania Trumps (48) talsperson sier førstedamen er ferdig med Vogue etter uttalelser fra redaktør Anna Wintour (69).

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Melania Trump har tidligere gjort flere store modelljobber og prydet mange forsider. Hun var også på forsiden av motebibelen Vogue i 2005 etter at hun giftet seg med Donald Trump.

I et intervju med CNN fortalte imidlertid Vogue-redaktør Anna Wintour nylig at hun ikke vil ha Melania Trump på forsiden av det toneangivende motemagasinet nå eller i nærmeste fremtid.

KJENDIS

Derfor bruker Anna Wintour alltid solbriller

Det har ikke gått ubemerket hen i Trump-leieren.

– Å være på førstesiden av Vogue definerer ikke fru Trump, hun har «been there, done that» lenge før hun ble førstedame. Hennes jobb som førstedame og alt hun gjør er mye viktigere enn en overfladisk fotoshoot og et cover, uttalte hennes talsperson Stephanie Grisham ifølge Daily Mail.

TRENDY: Melania Trump var kledd i en beige bukse, pumps fra Manolo Blahnik i slangeskinn og en kort trenchcoat fra Alexa Chung da hun besøkte Fort Bragg i Maryland like etter Vogue-krangelen. Foto: REUTERS/Lucas Jackson

Michelle Obama var på forsiden av magasinet tre ganger mens hun var førstedame, og Hillary Clinton var også forsidemodell en gang da hun hadde adresse i Det hvite hus. Melania Trump glimrer imidlertid med sitt fravær. Da Vogue-redaktør Wintour får spørsmål om hvorfor hun de bruker førstedamer som modeller hadde hun raskt et svar klart:

– Dette er åpenbart kvinner som vi føler er ikoner og inspirerer kvinner i et globalt perspektiv, sa Wintour før hun la til:
– Jeg føler at dette ikke er tiden for å la være å ta et standpunkt.

KJENDIS

Se Michelle Obama i norsk design

Anna Wintour har lenge vært på Demokratenes side, og uttalt at det er viktig å stå opp for det du tror på. Melania Trumps talsperson på sin side, mener at dette er med på å bevise hvordan magasinbransjen fungerer.

– Dette viser bare hvor ensidig og partisk motemagasin-bransjen er, og hvor usikker og trangsynt Anna Wintour er, sa Grisham.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.