Gomez mener Instagram ødelegger generasjonen hennes

PÅ RØD LØPER: Selena Gomez. Foto: VALERIE MACON / AFP.

Selena Gomez (27) har lært seg å logge av fra appen hun mener er ødeleggende.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Med fans over hele verden er Gomez den fjerde mest fulgte på Instagram med over 167 millioner følgere. Hun har også satt Instagram-rekorder, men superstjernen har ikke opplevd bare fordeler med suksessen i sosiale medier.
Nylig ga hun ut et nytt album, og i forbindelse med slippet har hun gjort et intervju med magasinet Dazed hvor magasinet har stilt artisten spørsmål hentet fra hennes største fans (inkludert superstjerner som skuespiller Timothée Chalamet og Louis Vuitton-designer Nicolas Ghesquière).

Her blir Gomez spurt ut om alt fra hvordan hun fant sin egen stil til hvem som var hennes største idol i oppveksten. Fotografen Brianna Capozzi spør om Gomez ville ha trykket på en knapp som gjorde at hun kunne kvitte seg med Instagram helt, dersom den fantes.

– Åh. Jeg tror ikke folk liker at jeg svarer ja til dette. Hvis jeg kunne finne en balansert, lykkelig middelvei ville det ha vært flott, men jeg ville ha løyet dersom jeg sa at det ikke ødelegger noe av min generasjon og deres identitet.

NYHETER

Selena Gomez lager eget skjønnhetsmerke

Hun sier også at nettopp Instagram er grunnen til hun kalte albumet sitt for Rare (sjeldent). Gomez har tidligere hatt en Instagram-pause og forteller at det var skummelt å vende tilbake.

– Det er så mye press for å se lik ut som alle andre. De fire første dagene tenkte jeg at jeg ikke klarte det. Det jeg gjør nå er at jeg logger inn når jeg føler at jeg trenger det, og så logger jeg bare av. Jeg tar meg ikke tid til å utforske eller se på noe annet, sier hun.

Les også: Derfor slettet Ulrikke Falch Instagram

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.