Modellen Frida Aasen er forlovet

TOPPMODELL: Frida Aasen på rød løper under filmfestivalen i Cannes.

Modellen (26) sa ja til yacht-gründer Tommy Chiabra (35).

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

På Instagram har Aasen lagt ut et bilde hvor hun viser frem hånden sin med en stor, glitrende diamant. Til bildet har hun skrevet «Per sempre», som betyr «for alltid» på italiensk, og tagget kjæresten Tommy Chiabra.

MOTE

Se norske Frida gå for Victoria's Secret

Selve frieriet fant sted i Potofino i Italia, og selvfølgelig var en yacht involvert. Og det var ikke noe enkle greier som ble stelt i stand. På bilder som Aasen og Chiabra har lagt ut i sosiale medier kan man se en stor yacht dekket i roseblader og hjerteballonger, i tillegg til en fiolinspillende kvinne i en stor rød tyllkjole.

Aasen har de siste årene vært en av Norges mest anerkjente modeller. Hun har blant annet gått på catwalken for Victoria’s Secret. Kristiansandsjenta ble oppdaget av modellagent Donna Ioanna da hun gikk på et kjøpesenter 14 år gammel. Siden den gang har hun prydet en lang rekke magasinforsider og kampanjer, og hun har også vært å se på catwalken. Hun har også bygget opp en følgerskare på over 800.000 på Instagram.

Chiabra er blant annet grunnlegger for Royal Yacht Supplies og plantebaserte burgere.

NYHETER

Frida Aasen forteller: Slik var Victorias Secret-showet

PRESTISJEOPPDRAG: Frida Aasen på catwalken for Victoria’s Secret i 2018.
PÅ RØD LØPER: Frida Aasen og Tommy Chiabra.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.