«And just like that ...» var Carrie Bradshaw tilbake

TITTIT: Sarah Jessica Parker under premieren på «And Just Like That».

Sarah Jessica Parker (56) gikk for Carrie-hyllest på premiere.

Publisert:

I flere år har vi «couldn’t help but wonder» hvis Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes, Charlotte York Goldenblatt og Samantha Jones noen gang skulle komme tilbake på skjermen. Vår favorittgjeng fra «Sex and the City»-serien – og filmene – har underholdt oss siden 1998 og helt frem til deres siste filmslipp i 2010.

Og nå er de tilbake.

TYLL: Carries tyllskjørt ble ikonisk i «Sex og Singelliv». På ny premiere valgte Sarah Jessica Parker tyll igjen.
INSPIRERT? Flere mener Sarah Jessica Parker kanskje har latt seg inspirere av denne grå Golden Globe-kjolen fra 2004 til årets «And Just Like That»-premiere.

11 år etter at «Sex and the City 2» ble sluppet samlet gjengen seg for premiere av den splitter nye serien «And Just Like That».

Det kan se ut til som at alt blir helt som før, med unntak av at Kim Cattrall (65), som spiller Samantha Jones i serien, ikke er med i den nye produksjonen.

Likevel er det mange gode, gamle fjes å se i serien, samt noen helt nye.

BIG & CARRIE: Chris Noth og Sarah Jessica Parker gjenforenes nok en gang.

Carrie Bradshaw, spilt av Sarah Jessica Parker, har inspirert oss med sin stil siden første gang vi så henne på skjermen. Og under premieren av den nye serien kan vi ikke unngå å få Carrie Bradshaw-vibber av skuespillerens antrekk.

Kjolen er designet av luksusmerket Oscar De La Renta, og for ekte «SATC»-fans er det langt fra et ukjent merke. Husker du da Carrie fikk den knallrosa kjolen hun hadde siklet etter av Aleksandr Petrovsky?

Motemagasinet Vogue skriver at kjolen med tyllskjørt rett og slett var en Carrie-hyllest. På føttene hadde hun (selvsagt) sko fra eget merke.

MOTE

20 grunner til at Carrie Bradshaw er et stilikon

KNÆSJ: Cynthia Nixon (55) aka Miranda poserte i knallfarget kjole med knepping under premieren.
OFF SHOULDER: Kristin Davis (56) aka Charlotte under premieren.
GJENG: Premierefesten ble holdt på MoMA-museet i New York.

Se traileren til den nye serien her:

Publisert: