Sjekk Reinsves party-antrekk

NY KJOLE: Til Vanity Fairs etterfest troppet Reinsve opp i nytt antrekk.
NY KJOLE: Til Vanity Fairs etterfest troppet Reinsve opp i nytt antrekk. PATRICK T. FALLON / AFP

Skuespilleren skiftet til glamorøst antrekk til sagnomsust Oscar-nachspiel.

Mens det var «Euphoria»-stjernene som fikk mest oppmerksomhet under Vanity Fairs Oscar-nachspiel, kan vi jo ikke unngå å legge merke til Renate Reinsve (34).

Til selve Oscar-utdelingen hadde Reinsve som ventet kjole fra eksklusive Louis Vuitton. Til den sagnomsuste etterfesten noen timer senere skiftet hun til en kremfarget kjole med sølvdetaljer, som hadde flere referanser til det gamle, glamorøse Hollywood – også denne fra det franske motehuset.

HOLLYWOOD-GLAM: Renate Reinsves partykjole hadde tydelige referanser til ekte Hollywood-glamour, men med en frekk twist.
HOLLYWOOD-GLAM: Renate Reinsves partykjole hadde tydelige referanser til ekte Hollywood-glamour, men med en frekk twist. PATRICK T. FALLON / AFP

Kjolen hadde høy splitt i begge sider, med lang kappe med slep bak. På føttene hadde hun høye sandaler i matchende sølv. Sminken, som var gjort av Kate Lee, var beholdt med mørke lepper og matchende negler.

LANG KAPPE: Renate Reinsve på Vanity Fairs etterfest.
LANG KAPPE: Renate Reinsve på Vanity Fairs etterfest. PATRICK T. FALLON / AFP

Louis Vuitton-kjolen Reinsve brukte under selve Oscar-utdelingen fikk internasjonal oppmerksomhet. Flere magasiner, som amerikanske og australske Vogue samt Grazia, trekker henne frem som en av kveldens best kledde. Men antrekket falt ikke i god jord hos alle. Britiske Daily Mail har kåret henne til en av kveldens verst kledde.

«Det ser ut som noe Renate Reinsve kunne ha laget hjemme», er det magasinet har å si om antrekket du kan lese alle detaljer om her.

PÅ OSCAR-UTDELINGEN: Dette er antrekket Reinsve brukte under Oscar-utdelingen.
PÅ OSCAR-UTDELINGEN: Dette er antrekket Reinsve brukte under Oscar-utdelingen. DAVID SWANSON / EPA
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?