Zendayas stylist avslører sjokkexit

SJOKKEXIT: Sammen med Zendaya har Law Roach skapt flere uforglemmelige moteøyeblikk. Nå kan det se ut til at deres samarbeid er over.

Han har kledd opp verdens største stjerner og hatt stor suksess i bransjen. Nå avslører Law Roach at han slutter.

Malin Gaden
Publisert:

Den populære stylisten Law Roach har annonsert at han slutter som stylist. Roach, som har kledd opp stjerner som Zendaya, Kerry Washington, Meghan Thee Stallion og Hunter Schafer, delte nylig et innlegg på Instagram hvor han skriver at han pensjonerer seg.

«Begeret er fullt..... Takk til alle som har støttet meg og min karriere disse årene. Hver eneste person som har stolt på meg med deres image, jeg er så takknemlig for alle dere. Dersom denne industrien kun handlet om klær, hadde jeg gjort det for resten av mitt liv. Dessverre er det ikke slik. Politikken, løgnene og de falske historiene tok meg til slutt! Du vinner ... Jeg er ute», skriver stylisten og avslutter innlegget med tre røde hjerter.

Law Roach on Instagram: "My Cup is empty….. thank you to everyone who’ve supported me and my career over the years. Every person that trusted me with their image, I’m so grateful for you all. If this business was just about the clothes I would do it for the rest of my life but unfortunately it’s not! The politics , the lies and false narratives finally got me! You win … I’m out. ❤️❤️❤️"
NYHETER

Zendaya hyllet Beyoncé

Dette har skapt store reaksjoner. Kommentarfeltet til Roach ble raskt fylt opp med sjokkerte meldinger. Supermodell Naomi Campbell skriver at hun ikke kommer til å la stylisten gjøre dette, mens Edward Enniful, redaktør for britiske Vogue, skriver at Roach alltid vil ha et hjem hos motemagasinet.

Roach har i løpet av sin stylistkarriere stått bak flere uforglemmelige moteøyeblikk – mange av dem med Zendaya. Du husker kanskje Askepott-øyeblikket de hadde sammen under Met-gallaen i 2019?

I 2021 mottok Zendaya mote-hederspris av CFDA. «Zendaya har et moteøyeblikk så fort hun bare går ut av en bil», sto det i begrunnelsen. Mange av disse moteøyeblikkene er det Law Roach som står bak. Stylisten har også deltatt på flere moteuker og er en selvskreven gjest som sitter på første rad med stjernene.

STJAL SHOWET: Her er Zendaya og Law Roach sammen på Met-gallaen i 2019.
POPULÆR: Stylisten har jobbet med mange kjente navn, deriblant Kerry Washington. Her er de sammen på Fendi-visningen i januar 2023.

Kort tid etter at Roach avslørte nyheten, har han tatt til Twitter for å adressere noen rykter. Mange tror nemlig at Roach slutter på grunn av drama mellom han og Zendaya. Det skal ifølge ham ikke stemme. Han har lagt ut flere meldinger på Twitter hvor han avkrefter ryktene.

«Så, dere tror virkelig at jeg skal slå opp med Z..... Vi er for alltid!», lyder en melding, mens en annen går som følgende: «Hun er lillesøsteren min og det er ekte kjærlighet, ikke falsk industri-kjærlighet.»

AVVISER RYKTER: Law Roach skriver på Twitter at forholdet hans til Zendaya fremdeles er like sterkt.

På samme tid som ryktene rundt hans avgjørelse om å slutte svirrer, dukket Roach opp på catwalken til Boss. Mon tro modellkarriere er det neste for stylisten?

I et intervju med franske Vogue etter catwalkdebuten, forteller Roach at han elsker motebransjen. Nå omtaler han seg selv som en pensjonist hva gjelder kjendisstyling.

– Jeg trekker meg ikke fra mote. Jeg elsker mote. Jeg elsker bransjen og jeg elsker å være kreativ. Jeg trekker meg ut av kjendisstyling-delen ved det hele. Det å være i tjeneste og tjene andre mennesker. Det er det jeg går bort fra.

Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om: