Victoria Beckham vekker Posh Spice til live i Vogue-intervju

SAMMEN: Victoria Beckham forteller om kjærligheten til familien i nytt intervju. Foto: AFP

Victoria Beckham (44) forteller om kjærligheten til familien og mimrer tilbake til Spice Girls' glansdager. 

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Familien Beckham pryder neste utgave av britiske Vogue. Intervjuet er gjort i forbindelse med Victoria Beckhams tiårsjubileum som designer, og at hun returnerer til London Fashion Week med sitt merke etter å ha vist sine kolleksjoner i New York.

SAMLET: Familien Beckham på forsiden av Vogue. Foto: Faksimile.

På forsiden av magasinet er Victoria Beckham sammen med barna Harper Seven (7), Cruz David (13), Romeo James (16) og Brooklyn Joseph (19) og hunden Olive.

I magasinet er det også et intervju med familien Beckham, hvor også tidligere fotballspiller David Beckham er med.

KJENDIS

La deg inspirere av Victoria Beckhams stil

Han benytter også anledningen til å hylle sin kone på Instagram:
– Victoria har jobbet hardt og lenge med å bygge et utrolig suksessfullt merke over de siste ti årene, og jeg er så stolt av henne. Jeg er glad for å kunne støtte drømmene hennes, skriver han.

På et av bildene i intervjuet er familien fotografert mens de er ute og leker med vanngevær i en hage. Bildene er tatt av den svenske fotografen Mikael Jansson.

KLÆR

Beckham fikk moteskryt

Men det er ikke bare familie og kjærlighet som er temaet for intervjuet. Victoria Beckham ble først kjent som et medlem i gruppen Spice Girls, under alteregoet Posh Spice.

I intervjuet blir nettopp Posh Spice blir vekket til live gjennom Victorias mest ikoniske looks gjennom tidene.

IKONISKE: Jentegruppen Spice Girls skrev seg inn i historiebøkene med sine opptredener og kallenavn. Her er de i 1997. Fra venstre: Melanie Chislom (Sporty Spice), Geri Halliwell (Ginger Spice), Victoria Addams, Nå Beckham, (Posh Spice), Melanie Brown (Scary Spice) og Emma Lee Bunton (Baby Spice). Foto: NTB Scanpix

Blant annet bruker hun catsuiten i latex som ble brukt i musikkvideoen til «Say You'll Be There» for 22 år siden.

NYHETER

PÅ EGEN VISNING I MOMJEANS OG HVIT T-SKJORTE

Victoria Beckham har selv delt en smakebit på Instagram fra den ironiske videoen som er laget i forbindelse med fotoshooten, hvor hun forteller til kamera at de er samlet for å fortelle historien til «et av verdens største stil-ikoner gjennom tidene, meg, Victoria Beckham».

NYHETER

FRA VULGÆRT TIL SOFISTIKERT

Hun sier også til magasinredaktør Edward Enninful at det er på tide å «spice up your life». Hun avslutter Instagram-posten på følgende Spice Girls-vis:
– Dette er hvordan jeg forteller Edward Enninful «what I want, what I really want».

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.