Nyhetsprofilene i lik jakke – hvem kledde den best?

LIKE: TV 2s Mah-Rukh Ali brukte den lyse jakken under forrige fredags nyhetssending, mens NRKs Nina Owing brukte den onsdagen etter. Hvem kledde den best? Skjermdump: TV 2/NRK
LIKE: TV 2s Mah-Rukh Ali brukte den lyse jakken under forrige fredags nyhetssending, mens NRKs Nina Owing brukte den onsdagen etter. Hvem kledde den best? Skjermdump: TV 2/NRK

TV 2-profil Mah-Rukh Ali kom med humoristisk stikk til konkurrenten – mener det er viktig ikke å være for selvhøytidelig.

Onsdag kveld publiserte TV 2s nyhetsanker Mah-Rukh Ali et bilde på Instagram, som viste at både hun og NRKs nyhetsanker Nina Owing hadde brukt samme jakke under sending, med få dagers mellomrom. I nyhetsverden er det som kjent viktig å være først ute.

«TV 2-nyhetene på fredag, NRK-nyhetene på onsdag», skrev Ali – og siktet til at hun brukte den lyserosa jakken før «konkurrenten» i NRK.

– Det er et morsomt sammentreff at hun brukte samme jakke i går som jeg hadde på sending forrige uke, men det er bare et plagg – og hva vi i nyhetene går kledd i betyr ikke mye. Det handler om å være først, men ikke med jakken, hehe. Folk hadde kanskje ikke lagt merke til det om jeg ikke hadde lagt det ut på Instagram?

TV 2-profilen forteller at hun ikke husker hvor jakken er fra, men at den er valgt ut av hennes faste stylist, Robin Valentinsen.

–Hva var tanken med Instagram-bildet?

– Jeg ble gjort oppmerksom på at vi hadde lik jakke av en venninne i går kveld. Jeg synes det var komisk, også synes jeg at også vi i nyhetene kan være lite selvhøytidelige. Det var bare morsomt å dele bildet, og foruten jakken så er jo ikke akkurat likheten mellom oss slående ellers, sier Mah-Rukh Ali.

NRK-nyhetsanker Nina Owing hadde følgende å si om Alis humoristiske stikk til TV-konkurrenten.

– Jeg fikk med meg at hun la ut bildet, det var en morsom liten greie på internett.

Hvordan var din opplevelse i dag?