Fortryllende vakker Cheryl i Victoria Beckham-kjole

Artist Cheryl Cole (28) valgte en pudderrosa Victoria Beckham-kreasjon da hun gjorde rampelys-comeback i hjemlandet mandag.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Tilbake i 2009 stormet det rundt bekjentskapet til de to britiske fotballfruene. I kjølvannet av utroskapsskandalene med Ashley Cole uttalte nemlig Cheryl i et intervju med Vogue, at hun var «sjokkert» over at Posh aldri stilte opp da det stormet som verst.

De to superstjernene ble venninner under fotball-VM i 2006 og holdt kontakten. Likevel hørte Cheryl ingenting fra Posh, da virkelig kunne hatt nytte av Victorias livserfaring...

Nå ser det imidlertid ut til at de to har skværet opp. Under prisutdelingen Pride of Britain Awards i London mandag var Cole dronningen på den røde løperen, iført en lang, lys rosa kjole fra nettopp Victorias kleskolleksjon.

Se også:I sminkepungen til Cheryl Cole

Beckham-kjolen er enkel, elegant og med få detaljer bortsett fra en lang hvit glidelås bak. Cheryl Cole fikk uten tvil vist fram sin fantastiske figur i kjolen, som hun hadde minimalt med tilbehør til.

Det tidligere «Girls Aloud»-stjernen har ligget lavt den siste tiden, trolig mye som følge av at hun ble vraket som dommer i amerikanske «X Factor».

Under gårsdagens prisutdeling så det imidlertid ut som om 28-åringen hadde fått humøret tilbake. Håret var klippet i en lang sexy bob og krøllet, mens øynene var sotet med sølvskimmer.

Selv om det så langt fra slik ut, var artisten likevel nervøs før hun ankom prisudelingen.

«Hvordan kan jeg fortsatt være nervøs for den røde løperen ett 10 år! ... Eeek!», twitret hun i forkant av arrangementet.

Kjolevalget kom overraskende på noen, ettersom Cheryl tidligere har avfeid venninnens design som «for voksent».

Det var imidlertid i 2009, og det er liten tvil om at Cheryl Cole har gått gjennom litt av en stilforvandling siden tiden i jenteband.

Det har også eks-«Girls Aloud»-jentene Nicola Roberts og Kimberley Walsh, som kom sammen med Cheryl, også de i designerkjoler fra Beccaria og Bllumarine.

Publisert:

Finn mer innhold om: