Mariah Carey opptrådte med tre elleville «bling bling»-armslynger

ALLE GODE TING: Er tydeligvis tre for Mariah Carey, som ikke klarte å nøye seg med én fatle til den ødelagte skulderen. Foto: Getty Images/All Over Press/NTB Scanpix

Mariah Carey (43) lar ikke en skadet skulder ødelegge imaget. Under en konsert denne uken stilte hun med hele tre overdådige fatler med glitrende stener, pels og fjær.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det var under en musikkvideoinnspilling at den amerikanske sangstjernen pådro seg en smertefull skulderskade for kort tid siden. Så vond var skulderen, at da Carey skulle opptre under veldedighetskonserten MLB All Star, måtte hun ha armen i fatle.

Likevel har vi sjeldent sett høyere «bling»-faktor. Carey entret nemlig scenen i en hvit fatle med glitrende stener som sto i stil med den åletrange kjolen. Før hun avsluttet konserten hadde hun byttet to ganger – først til en pelskledd variant i kritt hvitt, deretter til en sort fjærfatle som kom samtidig med et kjolebytte.

Mariah Carey er ikke akkurat kjent for å spare på glitteret når hun står på scenen, og i kjent stil hadde hun også store diamanter både rundt håndleddet og fingrene, mens neglene var lakkert i sølv.

FIKK HJELP: Under konserten måtte et helt team bistå Mariah med alt fra drikking til fatle-bytting. Foto: NTB Scanpix

Man kunne også se noen tydelige blåmerker på artistens overarm. «Ulykken» skjedde forrige søndag, da hun skulle spille inn en video til remixen av singelen «Beautiful», skriver Daily Mail.

Carey skal ha falt nett fra en plattform i skyhøye hæler, og blitt fraktet rett til sykehuset. Kort tid etterpå twitret hun følgende:

«Har fortsatt store smerter – brukket ribbein, skadet skulder og blåmerker overalt, men showet må gå videre».

Men selv om ingen kan klandre Mariah Carey for å bryte det løftet, er ikke minMote-leder Sonia Huanca Vold særlig imponert over de spesiallagede fatlene.

– Dette er typisk Mariah. Hun har alltid hatt en veldig prangende stil, og bryr seg tydeligvis ikke om at «bling» er ut. Glitter og glamour har blitt hennes varemerke. Det er festlig å se hvordan hun pimper opp armen, men dette er ikke noe man bør la seg inspirere av, mener Vold.

Publisert:

Finn mer innhold om: