Vogue: Cara Delevingne har brutt med modellbyrå

SATSER PÅ NYTT YRKE: Cara Delevingne skal ha brutt med modellbyrået for å satse på skuespillerkarrieren. Foto: GETTY IMAGES

Supermodellen Cara Delevingne (22) skal ha avsluttet samarbeidet med modellbyrået Storm Models for å satse på skuespillerkarrieren, melder britiske Vogue og flere internasjonale medier.

Line Blokhus
Publisert:

Under denne ukens haute couture fashion week i Paris glimret supermodellen - som vanligvis både er å se på rød løper og på de store visningene - med sitt fravær.

Les også:Sjekk stjernelaget på Versaces haute couture-visning

UTEN VENNINNEN: Kendall Jenner avsluttet Chanel-visningen denne uken som Lagerfelds brud. Foto: GETTY IMAGES

Flere medier har i den seneste tiden spekulert i om Delevingne har brutt med modellbyrået Storm Models - samme byrå som har fostret opp supermodeller som Kate Moss og Cindy Crawford.

Les også:Supermodellen til VG: Advarer unge mot modellyrket

I helgen skrev dessuten britiske Vogue at Delevingnes profil på modellbyråets hjemmeside var fjernet - og da MinMote sjekker tirsdag ettermiddag, er navnet fortsatt borte.

Ifølge Vogue betyr dette at modellen offisielt har avsluttet samarbeidet.

Hverken Delevingne eller modellbyrået har imidlertid bekreftet at dette stemmer.

Lagerfeld-favoritt

Delevingne har vært en av Chanel-designeren Karl Lagerfelds favorittmodeller, og var senest i april en av stjernene i Chanels vårkampanje sammen med sangeren Pharrell Williams.

I mars gikk superstjernen på Chanel-visningen sammen med bestevenninnen Kendall Jenner, og under fjorårets januar-visning var det Cara som avsluttet visningen som Lagerfelds håndplukkede «brud».

MODELLVENNINNER: Cara Delevingne (t.h.) sammen med bestevenninnen Kendall Jenner under Chanel-visningen i Paris i mars. Foto: Getty Images

I år var det imidlertid Jenner som fikk avslutte showet, og Delevingne var ikke å se - hverken på catwalken eller første rad.

Les også:Nå blir Chanel-veskene dyrere i Europa

Delevingne har i tillegg til å ha samarbeidet flere ganger med Chanel, gått visninger for flere av de største motehusene i bransjen, slik som blant annet Fendi, Dolce & Gabbana og Yves Saint Laurent.

Første store rolle

Denne sommeren har supermodellen, som nå også er skuespiller, premiere på filmen «Paper Towns», hvor hun for første gang er hovedrolleinnehaveren.

Flere sentrale roller står på trappene, blant annet i superheltfilmen Suicide Squad som har premiere i 2016.

Publisert: