Kanye West lykkes med svindyre designsko

Da Kanye West bestemte seg for å bli designer, var det mange som rynket på nesen. Nå ligger skoene hans for salg i en eksklusiv butikk til en svimlende sum.

Jennifer Bråthen
Publisert:

De som sikler på et par sko signert Kanye West må ut med hele 33.000 kroner. Dette til tross for at det kun er måneder siden Wests debut som designer. Debut-kolleksjonen ble lansert under navnet DW by Kanye West, og var en beinhard og ekslusiv kolleksjon med innslag av både pels, hettejakker og frekke skinnkjoler- for å ikke nevne rålekre sko. Skoene hadde West utviklet i samarbeid med skokongen Giuseppe Zanotti, så det var derfor ikke overraskende at ett av parene ble avbildet i motemagasinet Harper's Bazaar ved en senere anledning.

LES OGSÅ: Kanye Wests designdebut imponerer og irriterer – se kolleksjonen

Nå, et halvt år senere, kommer overraskelsen- den samme skoen har havnet for salg i butikk, og det er Huffington Post som rapporter at skoen har blitt sett i den ekslusive Paris-butikken «Colette».

Motepressen har siden Wests debut latt seg imponere, men rap-stjerna har langt igjen å gå før han kan sammelikne sin design med de største motehusene. Dette hindrer ikke West i å prise sin design dyrt.

7.mars er West igjen aktuell med kolleksjon på catwalken. Da skal han vise bransjen og kjendisene hva han vil se kvinner iføre seg til høsten.

LES OGSÅ:Oscar gjennom tidene: Se de pinlige stylingtabbene!

LES OGSÅ:Sminken, frisyrene og smykkene – Se detaljene fra Oscar-løperen

Publisert:

Finn mer innhold om: