Nyheter

Michelle Obama satte kongefamilien i skyggen i jakke til over 40.000 kroner

Førstedamen Michelle Obama (48) har tatt Storbritannias kongefamilie og OL med stil. Til velkomsten dukket hun opp i rådyr design.

  • Jennifer Bråthen
Publisert:

Det bokstavelig talt glitret, da den stilsikre presidentfruen ankom Buckingham Palace i forkant av OL-åpningen i London. For anledningen var hun iført en perlebrodert, hvit jakke med tilhørende foldeskjørt signert designeren J. Mendel. Bare den iøynefallende jakken har en svimlende sum på om lag 41.000 kroner.

LES OGSÅ: Maria Sjarapova er OLs best kledde utøver – sjekk stilen hennes her

Ifølge det amerikanske nettstedet DailyNews satte hun både dronning Elizabeth og hertuginne Kate i skyggen med sitt iøynefallende antrekk. I likhet med Michelle var Kate, som nylig ble kåret til verdens best kledde av Vanity Fair, iført design fra et av landene hun representerer - Skottland. Hun bar en isblå kjole spesialdesignet av den unge designeren Christopher Kane.

Michelle har så langt i de olympiske leker vært en aktiv tilskuer. Takket være hennes bevisste sans for klær og mote har hun vist seg i en rekke antrekk i ulike prisklasser. I tillegg til den rådyre jakken fra J. Mendel, har hun vist seg i en rød og hvit blazer fra Thakoon til om lag 9.000 kroner og en grå blazer fra Talbots til 380 kroner.

Dette er bare tre av hennes antrekk som beviser at førstedamen fremdeles setter like stor pris på både rimelige og dyre klær. Det er bloggen som drives av Michelles ivrige fans som avslører designer og pris på hennes antrekk.

Her ser du flere av Michelle Obamas OL-antrekk:

LES OGSÅ: Cheryl Cole får slakt og skryt for sin vågale klesstil

LES OGSÅ: Denne jenta trenger ikke å spille på sex

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Stil
  2. Design
  3. Michelle Obama
  4. Kate Middleton
  5. Shopping

Relaterte artikler

NYHETER

Michelle Obama får skryt av moteguru Anna Wintour

NYHETER

Dronning Elizabeth og hertuginne Kate åpnet OL i matchende antrekk

NYHETER

Nå kan Michelle Obamas kjole bli din for om lag 3.000 kroner

NYHETER

Dette er verdens hotteste par

KJENDIS

Se Michelle Obama i norsk design

NYHETER

– De er like nydelige som sin mor

NYHETER

Vivienne Westwood om Michelle Obama: – Hun kler seg forferdelig