Gjør som Tone Damli og Mette-Marit: 10 bomber-jakker til under 1000 kroner

Kronprinsesse Mette-Marit (39) har som vanlig kastet seg på sesongens heteste trend - nå kan du gjøre det samme.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den sporty bomber-jakken har nemlig fått en makeover og blitt en av vårens heteste plagg. Mange forbinder den med de typiske amerikanske baseball-jakkene man kan se i gamle college-filmer, men nå er det den mønstrede bomber-jakker som gjelder. Gjerne i delikate stoffer som silke og fin bomull. Det har selvsagt trendbevisste Mette-Marit fått med seg.

Kronprinsessen kler seg vanligvis i italiensk design, men denne uken dukket hun opp i en jakke fra det norske suksessmerket FWSS. Jakken koster 1999 kroner og har blått blomstermønster. Kronprinsessen matchet den med sort skjørt, høye hæler og sin nye signatursvies - Hollywood-krøller.

Dessuten er ikke Mette-Marit alene om å ha skaffet seg den trendy jakken. Artist Tone Damli er også kjent for sin store moteinteresse, og hadde på seg en slik jakke med gule detaljer under en av årets Idol-sendinger. Hennes jakke er fra Rag and Bone og koster rundt 5000 kroner.

minMote har funnet ti bomber-jakker for deg som har et litt mindre budsjett enn Tone og Mette-Marit:

LES OGSÅ:20 trendy vårjakker – finn din favoritt

minMote har tidligere skrevet om bomber-jakken som en av vårens sterkeste herretrender, men merker som Stella McCartney og Burburry Prorsum har dem også i sine damekolleksjoner. minMote-leder Sonia Huanca Vold synes det er tøft av kronprinsessen å prøve seg på trenden.

- Bomber-jakken har vært i motebildet en god stund, men denne sesongen har trenden virkelig eksplodert. Tone og Mette-Marit har noen av de mest oppdaterte garderobene i dette landet, så det er ikke overraskende at de begge har sikret seg denne trendjakken, sier hun.

Vold er også glad for at Mette-Marit endelig velger norsk design framfor italienske luksusplagg.

- Det er flott å se at Mette-Marit også bruker norsk design. FWSS har hatt stor suksess på kort tid og merket har blant annet blitt sett på store svenske bloggere. Vår moteriktige prinsesse følger som vanlig godt med og hun er på denne måten med på å skape enda mer hype rundt designerne, mener hun.

Publisert: