Jeg slutter i minMote

Takk for nå!

Det er med både tungt og lettet hjerte jeg tar farvel med minMote og VG Nett. Tungt fordi jeg har vært med å bygge Norges største moteside fra den spede begynnelsen, til der vi er i dag. Det har vært mange oppturer og nedturer, men mest av alt har det vært en fantastisk tid jeg aldri vil glemme.

Jeg har vært involvert i mange spennende prosjekter og fått frie tøyler til å utvikle VGTV-serier som har hatt stor suksess på VG Nett og minMote. Noe av det jeg er mest stolt av, er seriene Trendguide og Fashion Weeks med Silje.

Jeg har fått så mange trofaste lesere, mange kommentarer og henvendelser fra både dere der hjemme, media og politikere på hva dere skal kjøpe eller hvordan dere skal kle dere i hverdagen eller på jobb. Jeg har hatt en utfordrende jobb med mye reising og fått oppleve det mange andre bare drømmer om. Jeg har fått møte motestjerner som Sarah Jessica Parker, Carine Roitfeld og Anna Dello Russo og sittet på første rad under moteuken i New York, London og København.

Jeg føler at det er på tide å gå videre og få nye utfordringer i hverdagen. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som moteredaktør i KK!

Jeg kommer ikke til å slutte å blogge eller være mindre synlig, men dette er mitt siste blogginnlegg for minMote.

Jeg vil takke alle dere som har fulgt meg daglig og si: Tusen takk for en fantastisk tid og alle fine tilbakemeldinger!

Jeg har virkelig satt pris på deres engasjement og lidenskap for mote gjennom alle kommentarer.

Håper vi sees igjen!

Hvordan var din opplevelse i dag?