Roberto Cavalli gjør det ingen våger - langer ut mot moteverdens mektigste

Designeren Roberto Cavalli gjør som han vil og langer ut mot sjefsredaktøren i Vogue. Det har aldri vært et lurt grep.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Roberto Cavalli har tidligere sjokkert med sine uttalelser, men denne gangen går den alltid solbrune designeren enda lenger og henger ut en av de mektigste i moteverden, nemlig sjefsredaktøren i amerikanske Vogue, Anna Wintour.

I et intervju med det italienske nettestedet D. La Repubblicablir den italienske designeren bedt om å gi råd til designere i startgropen. Cavalli mener at det å skape noe nytt og våge å gå i en ny retning er et godt grep. Men den frittalende designeren stopper ikke der:

LES OGSÅ: Whitney Ports Bik Bok-kolleksjon hylles og slaktes av motebransjen – hva synes du?

– Bare se på amerikansk mote. Den er forferdelig og man kan nesten ikke se på den, sier han og legger til:

– Den har blitt dyrket av den dyktige journalisten Anna Wintour, som ønsker at alle kvinner skal være og kle seg som henne.

Det at designeren langer ut mot Wintour kan få følger for designeren. Wintour er nemlig ikke kjent for å være den blideste på første rad.

– Anna Wintour er en myndig dame, og hun har enormt mye makt i motebransjen. Vi har sett hvor streng hun er i dokumentaren «The September Issue», og alle vet at det er hun som er inspirasjonen bak den djevelske sjefen i filmen «The Devil Wears Prada. Mens andre designere har omtalt henne som den skumleste kvinnen i verden, driter Cavalli tydeligvis i makten hun har. Det blir spennede å se om det får noen følger ham, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

LES OGSÅ: Lege: – Kan bidra til at pasienter omkommer

LES OGSÅ: Fem steg til den «naturlige» skjønnheten gutta elsker

LES OGSÅ: Israel forbyr undervektige modeller

Publisert:

Finn mer innhold om: