Nyheter

Norsk superpar på coveret av New York Times – Jeg følte meg som en amatør

Det norske superparet Iselin Sterio og Anders Danielsen Lie kommer denne søndagen med sine beste Oslo-tips i prestisjetunge New York Times.

Ingrid Bruvik
Publisert:

I New York Times' Style Magazine, som kommer i butikk førstkommende søndag, poserer skuespiller Anders Danielsen Lie og supermodell Iselin Steiro i Oslos gater og på Opera-taket iført lekre designerklær. De flotte bildene, som vises over hele ti sider, er tatt av NY Times-fotografen Boo George og viser et tilsynelatende svært kameravant par. Noe Danielsen Lie mener han ikke er.

– Jeg har jo aldri sett på meg selv som modell, og synes det er utrolig vanskelig med stillfoto. Jeg følte meg jo på mange måter som en amatør. Jeg har ingen selvtillit når det kommer til å posere foran kamera på den måten. Iselin har kommet med noen tips og jeg har prøvd å lytte, forteller Danielsen Lie til minMote.

Det var New York Times som tok kontakt og presenterte ideen for det norske superparet. Et team bestående av blant annet journalist, fotograf og stylist kom til Oslo, hvor alle bildene er tatt.

Oppslaget i New York Times Style Magazine kommer i forbindelse med USA-lanseringen av «Oslo 31. august». Filmen har premiere i USA 25. mai.

– Jeg prøver derfor å se på det som promoarbeid, og ikke et modelloppdrag, forklarer Danielsen Lie.

Favoritter

I intervjuet forteller paret om sine favorittplasser i den norske hovedstaden og deler sine tanker om norsk holdning til kunst og litteratur. «Vi er ganske barbariske», spøker Danielsen Lie i intervjuet og forklarer at når det kommer til penger til et nytt Munch-museum så er det for dyrt, men når det kommer til å bevilge penger til et nytt vinter-OL, så er det ingen som stiller spørsmålstegn ved prisen.

– «Oslo 31. august» er på mange måter et byportrett og i NY Times-reportasjen har vi valgt ut noen locations i Oslo som jeg og Iselin liker.

Et av stedene paret, som er bosatt på Grünerløkka, trekker frem er Tim Wendelboe.

– Der er vi veldig mye. Det er den beste kaffesjappa i byen!

Noen av de andre stedene som blir anbefalt i artikkelen er Grand Hotell, Åpent Bakeri og Nordmarka.

LES OGSÅ: Norske kjendiskvinner trosser legens advarsler

LES OGSÅ: Mette-Marit hygget seg med norsk elite i New York

LES OGSÅ: Brad Pitt kupper historisk modelljobb

Publisert:

Relaterte artikler

NYHETER

Supermodell Iselin Steiro har blitt mamma

NYHETER

10 norske motehøydepunkter i 2012

NYHETER

Astrid S fronter norsk design i prestisjemagasin

NYHETER

Iselin Steiro kåret til landets best kledde kvinne

NYHETER

Emma Ellingsen (17) spås å bli «Norges Kendall Jenner»

NYHETER

«Skam»-Josefine Pettersen i W Magazine

NYHETER

Supermodell Iselin Steiro er gravid