Gravide Ivanka Trump stjal alles oppmerksomhet på Glamour Awards

Ivanka Trump arrives for the "Glamour Women of the Year Awards" in the Manhattan borough of New York, November 9, 2015. REUTERS/Carlo Allegri

Den smellvakre businesskvinnen viste stolt frem den voksende babymagen en fotsid, rosa kjole, og ble sammen med prisvinner Caitlyn Jenner en av festens store motesnakkiser.

Marthe Berg
Publisert:

Det var høy kjendisfaktor da flere store Hollywoodstjerner samlet til Glamours årlige prisutdeling «Women of The Year» mandag, i motemetropolen New Forretningskvinnen Ivanka Trump (34), som for øvrig er datteren til den amerikanske presidentkandidaten Donald Trump (69), viste stolt frem den voksende babymagen i en enkel, fotsid, rosa kjole med volangermer.

VAKKER: Ivanka Trump gikk for naturlig makeup på gårsdagens Glamour Awards.

Enkle gullsmykker og matchende clutch, den glødende huden, de blanke, men naturlige leppene og en tilsynelatende tilfeldig oppsatt frisyre satte prikken over i-en, og fikk 34-åringen til å stråle.

MOTE

Slik gjør du suksess med jobbantrekket

Tilstelningen fant sted i det berømte konserthuset Carnegie Hall, og blant de celebre gjestene var blant annet modellene Karlie Kloss og Jessica Hart, designer Victoria Beckham og sønnen Brooklyn (16), skuespillerne Reese Witherspoon, Sophia Bush og Viola Davis og sangerne og skuespillerne Selena Gomez og Jennifer Hudson.

NYHETER

Gravide på den røde løperen: Årest flotteste Hollywood-mødre

STRÅLTE: Ivanka Trump valgte en elegant kjole som viste frem babymagen, og fullførte looken med enkle gulldetaljer og naturlig hår og sminke.
NYHETER

Gravide Kate kler babymagen best i verden

En annen som stjal oppmerksomheten på den røde løperen var Caitlyn Jenner (66), som iført en ettersittende, lang, safirblå kjole med trendy utringning og svarte, spisse pumps mottok nok en pris for sitt arbeid for transpersoner.

Jenners datter Kylie (18) var på plass for å støtte faren, som ble kåret til en av årets kvinner sammen med blant andre Victoria Beckham, Reese Witherspoon og ballettdanser Misty Copeland.

NYHETER

Caitlyn Jenner kuppet ESPY-utdelingen i ultraglamorøs designerkjole

ÅRETS KVINNE: Mens Caitlyn Jenner mottok pris for sitt engansjement og arbeid for transpersoner, fortalte datteren Kylie at hun hadde en gigantisk kleskrise, men valgte likevel å komme på prisutdelingen for å støtte faren sin.

Mens resten av gjestene stilte i glamorøse antrekk for anledningen, dukket Kylie Jenner noe overraskende opp på rød løper i et svært avslappet antrekk bestående av svarte bukser og en oversized og hullete denimjakke.

18-åringen benyttet senere Instagram til å forklare at hun hadde hatt «en gigantisk kleskrise», men at det ikke kunne stoppe henne fra å støtte de hun elsker. «Du er fantastisk, Caitlin Jenner. Gratulerer med tittelen Årets kvinne i Glamour», skriver hun.

untitled link
Kylie Jenner
KJENDIS

Dette er Kylie Jenners hemmelige puppetriks

Se alle antrekkene her

SØT OG ROCKA: Reese Witherspoon mottop pris iført en kort, blomstrete kjole med sorte blondedetaljer. De matchende skoene og de sotede øynene gjør antrekket litt røffere.
ELEGANT: Sanger og skuespiller Jennifer Hudson hadde en av kveldens mest glamorøse kjoler, som fremhevet hennes fantastiske figur.
DEN LILLE RØDE: Selena Gomez har en forkjærlighet for røde kjoler og gikk denne gangen for en kort lakkjole, som hun tonet ned ved å bruke en skjorte under. Vi er ikke helt sikre på valget av sko... Hva synes du?
KLASSISK: «Orange is The New Black»-stjernen Uzo Aduba er et godt eksempel på at det enkle ofte er det beste, og lot den flotte, hvite kjolen komme til sin rett, med minimalt av tilbehør til.
MINIMALISTISK: Designer Victoria Beckham hadde på seg en enkel, rød kjole, og har fått skryt for antrekket i internasjonal motepresse.
KJEKKAS: Victoria og Davids sønn Brooklyn Beckham (16) holdt moren med selskap under mandagens event i New York, og så upåklagelig ut i en trendy, mørk dress.
GUDINNE: «Orange is The New Black»-skuespiller Dascha Polanco gikk for hvitt fra topp til tå, og fullførte antrekket med en liten selskapsveske og enkle sølvringer.
DRAMATISK: Supermodell Iman har tilsynelatende latt de lange lokkene falle, og stylet den svarte jumpsuiten med en iøynefallende jakke.
LEKKER: Skuespiller Lupita Nyong'o ser oss bekjent alltid feilfri ut på den røde løperen, og gjorde heller ikke noe unntak denne gangen, iført en ettersittende, mørk grønn kreasjon.
DAMENES AFTEN: Skuespiller Sophia Bush feiret årets kvinner kledd i en ultrafeminin, lang, rosa silkekjole.
CHIC: Sanger Ellie Goulding gikk for en superkort, glitrende kjole i sølv og hvitt, og holdt hår og sminke enkelt.
MOTEDRONNING: Vouge-redaktør Anna Wintour er ikke redd for å skille seg ut, og mikset mønster på sko, kjole og kåpe.
DEN LILLE SORTE: Vi elsker supermodell Karlie Kloss' versjon av denne garderobefavoritten! Splitten og utringningen gjør at kjolen blir alt annet enn kjedelig, og legg merke til de kule skoene som setter prikken over i-en.
FEMININ: Modell Andreja Pejic har gjort stor suksess som en av verdens første transkjønnede modeller, og blir ofte beskrevet som banebrytende. På mandagens prisutdeling valgte hun en superfeminin blondekjole men enkle sølvsandaler og røde lepper til.
GJENNOMSIKTIG: Tennisspiller Serena Williams lot den transparente, svarte kjolen komme til sin rett, med minimalt tilbehør.
CASUAL: Skuespiller Jared Leto gikk for svarte jeans og en delvis oppkneppet, svart skjorte i stedet for dressen, og stilte i ekte kjendisstil med solbriller på den røde løperen.

Hvem synes du så best ut? Diskuter gjerne i kommentarfeltet!

Publisert:

Finn mer innhold om: