Nyheter

Tør du å vise frem bh-en?

En av de mest vågale trendene denne våren krever lekkert undertøy. minMote viser deg hvordan du styler undertøysblondene til hverdags og fest.

  • Jennifer Bråthen
Publisert:

En av kjendisenes favorittrender denne sesongen er sexy blonde-bh-er i kombinasjon med en utringet topp eller kjole. En knallfarget bh under en transparent topp er også en frisk kombinasjon, og da designere som Dolce & Gabbana og Proenza Schouler viste frem sesongens trender på catwalken var det nettopp dette vi fikk se. Også Alexander Wang, Chanel og Victor & Rolf viste varianter av den avslørende trenden.

LES OGSÅ: Kjendiskvinnene viser trusa på den røde løperen

Skal du først vise frem det lille under bør du sørge for at undertøyet er lekkert. Gå gjerne for undertøy i knalle farger eller blonder. Sørg også for at undertøyet sitter godt. Den vågale trenden kan tones ned slik skuespillerinnen Tipton har valgt å gjøre ved å kombinere det hele med en jakke. Er du mer vågal, gjør du det kontrastfullt som Parker eller ved å også vise trusen slik som Decker.

Det er viktig at du får looken til å se gjennomført og sofistikert ut. Kombiner derfor det lekre undertøyet med florlette stoffer i for eksempel silke og lin, og sørg for at du er komfortabel med et antrekk der du viser litt hud.

For en mer sporty hverdagsstil kan du velge deg mer avslappet undertøy eller en bikini, men husk at det lille under skal være iøynefallende.

LES OGSÅ: Vårens store solbrilleguide – finn din favoritt

LES OGSÅ: Lege: – Kan bidra til at pasienter omkommer

LES OGSÅ: Vil forby miniskjørt – mener det er pornografisk

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Undertøy
  2. Kjendiser

Relaterte artikler

SKJØNNHET

Slik unngår du å vise mer enn planlagt

SKJØNNHET

Sexy undertøy for deg med former

NYHETER

Kjendiskvinner i sexy truser på den røde løperen

SKJØNNHET

Slik styler du høstens frekkeste trend

TILBEHØR

Nå kan du droppe g-strengen: Praktisk undertøy er det nye store

NYHETER

Slik holder kjendisene puppene på plass - sånn gjør du det

NYHETER

Ellen Arnstad i Fashion Weeks dristigste antrekk