Rihanna hylles for sin gigantiske ballkjole

MOTEDRONNINGEN: Rihanna fortsetter å vise frem fantastiske kjoler under premierevisningene av «Valerian And The City Of A Thousand Planets». Foto: Getty Images.

Rihanna vekker oppmerksomhet for klesvalget på premierevisningen av «Valerian» i London.

Malene Emilie Rustad
Publisert:

Cara Delevingne og Rihanna fortsetter premiereturen av deres nyeste film «Valerian And The City Of A Thousand Planets». Skuespillerne har gjort premierevisningene til en vill motefest så langt. Delevingne fikk mye oppmerksomhet for sin ville metallkjole i Los Angeles.

Denne gangen var det Rihanna som stjal showet i London. Artisten og skuespilleren hadde på seg en rød couture-kjole fra Giambattista Valli. Med matchende ørepynt, sminke og nydelig hår får hun ros fra moteeliten.

Som på Met-gallaen, blir hun hyllet av de største motemagasinene for klesvalget. ELLE skriver at man bare må bøye seg i støvet for Rihanna og Vogue kaller henne en motedronning. Cosmopolitan mener at kjolen er trollbindende.

BALLKJOLE: Rihanna er ikke redd for å pynte seg. Den gigantiske kjolen skjuler artistens former, men viser til gjengjeld kløft og tattoveringer. Foto: Getty Images.
SEX APPEAL: Den vakre artisten viste kløft og tatoveringer i den eventyrlige designerkjolen. Foto: Getty Images.

«Ved å vise tatoveringen på skulderen og kløft, viser Rihanna sin «bad gal»-signatur, selvtillit og unektelige sex appeal». skriver Vogue.

KJENDIS

SE RIHANNAS STILFORANDRING HER.

POSERER: Rihanna fortsetter å overraske med oppsiktsvekkende antrekk under premierevisningene av «Valerian And The City Of A Thousand Planets». Rihanna har en av hovedrollene i sci-fi filmen. Foto: Getty Images.
GLITTRENDE: Rihanna ga fansen et glamorøst øyeblikk. Til kjolen hadde hun glittrende øredobber, en matchende klokke, en stor cocktail-ring og en romantisk veske fra Jimmy Choo. Foto: Getty Images.

– Rihanna er «on fire» på den røde løperen i en trollbindende ballkjole, skriver Cosmopolitan.

SVÆRT ULIKE: Rihanna og Cara Delevingne kjørte litt forskjellige stiler under premieren i London. Foto: Getty Images.
KJENDIS

RIHANNA BLIR MOTEDESIGNER.

STILSKIFTE: Cara Delevingne og Rihanna fortsetter motefesten på den siste premierevisningen i Saint-Denis i Frankrike tirsdag. Foto: Getty Images.
Publisert: