Ulrikke Lund er Norges beste moteblogger

En knapp måned etter hun ble kåret til årets beste blogger på Costume Awards vant Ulrikke Lund (23) nok en bloggpris.

Av NATALIE NGO og MARTINE LUNDER

Mandag kveld ble Ulrikke Lund nemlig kåret til årets beste moteblogger på Vixen Blog Awards. Bloggdronningen som for tiden befinner seg i New York fikk ikke tatt i mot prisen selv i kveld, men setter stor pris på å motta enda en bloggpris.

– Jeg er så glad! Leserne mine er de beste! Det er veldig stas, men leit at jeg ikke får tatt i mot prisen i kveld, sier Lund til minMote på telefon fra New York.

Se antrekkene fra den røde løperen nederst i saken!

Lund tror det er hennes karakteristiske og spesielle stil som har falt i smak hos leserne.

– Det er alltid vanskelig å peke på hva det er som gjør at man slår an, men jeg tror det har noe å gjøre med at jeg liker å være kreativ og litt unik.

I fjor ble den populære bloggeren kåret til «årets favoritt» på Vixen Blog Awards og samme år kunne hun smykke seg med prisen «minMotes favorittblogger» stemt frem av minMotes lesere. Inkludert kveldens pris for årets moteblogger har Ulrikke Lund vunnet til sammen fire bloggpriser på over ett år. I fjor markerte hun seg dessuten som en av blogg-Norges rikeste, da det kom fram at hun hadde tjent sin første million.

Prisen er et resultat av stemmer fra lesere og en fagjury bestående av blogger og moteansvarlig i magasinet MASSIV Nathalie Helgerud, mote- og skjønnhetsredaktør i KK Silje Pedersen, castingansvarlig og programleder i TV3 Espen Hilton og Therese Kokkim fra klesmerket ONLY.

Andre som var nominert i kategorien «Årets moteblogg»:

❤Nettenestea

❤Stylezebra

❤Into Dust

❤Vanillascented

SE ANTREKKENE FRA VIXEN BLOG AWARDS HER:

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?