Norges nye modellhåp landet luksuskampanje

I AKSJON: Jeenu Mahadevan for Dolce & Gabbana i Milano i juni. Foto: Getty Images.

Jeenu Mahadevan er kampanjemodell for det legendariske motehuset Fendi. 

Maiken Svendsen
Publisert:

Det siste året har en rekke norske modellstjerner tatt steget ut i den internasjonale bransjen, og en av dem er Jeenu Mahadevan (20) fra Oslo.

I disse dager pryder han den siste kampanjen til det italienske luksusmerket Fendi.

«Om noen hadde sagt til meg for ett år siden, da jeg startet med modelljobbingen, at dette var min fremtid, ville jeg aldri trodd på deg. Faktisk så tror jeg ennå ikke på at dette skjer. Tusen takk til hele Fendi-familien som gir meg denne muligheten», skriver han på Instagram.

– Han ble booket til catwalken til Fendi i forrige sesong, og kort tid etter kom kampanjeforespørselen, forteller modellagent i Team Models Alexander Norheim til MinMote.

NYHETER

THOMAS HAYES MODELL-DEBUTERTE MED SPORTS ILLUSTRATED MODELL

Topp ti på antall visninger gått

Tidligere i år var Mahadevan en av modellene i kampanjen til Adidas X Pharell Williams, og modellagenten påpeker at dette ikke er den første kampanjen for den ferske modellen.

– Det er fortsatt veldig gøy at et såpass stort merke som Fendi booker han, sier han.

– Det viser også at han ikke bare er catwalkmodell, men også kampanjemodell. Det å ha slike store merker i porteføljen viser at han er et stort talent som er etterspurt av store kunder, legger modellagenten til.

Mahad Musse: Gikk for Louis Vuitton i Paris

Mahadevan har utpekt seg som en catwalkmodell og har gått flere internasjonale visninger siden sitt gjennombrudd. Denne sesongen er han på tiendeplass over modellene som har gått flest visninger på Models.com. Fendi, Alexander McQueen og Dolce & Gabbana er blant motehusene som har booket Mahadevan.

– Jeenu har hatt en veldig fin utvikling til tross for at han har jobbet som internasjonal modell i kun ett år. Han har en fin look og bra gange, men suksessen skyldes mest av alt at han er utrolig proff, hyggelig og blid, avslutter Norheim.

Publisert: