Se likheten! Kate Moss tok med datteren på moteshow

SOM MOR SÅ DATTER: Kate Moss tok med 14-åringen Lila Grace og venninnen Stella Jones på motevisning. Foto: NTB scanpix

Den britiske supermodellen Kate Moss (43) viste frem Lila Grace Moss Huck (14) under London Fashion Week. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det er ikke bare Kaia Gerber og Mingus Reedus som markerer seg i denne hektiske motemåneden. Nylig tok supermodell Kate Moss med seg datteren sin, Lila Grace, på Topshop-visningen under London Fashion Week, og likheten mellom mor og datter var umulig å ikke legge merke til.

The Sun påpeker at 14-åringen har arvet Moss' berømte fjes, og at de var mer like nå enn noen gang tidligere. Vogue stilte spørsmålet mange lurer på - vil Lila Grace følge sin mors fotspor å bli sett på catwalken om noen år?

Lila Grace er Moss' eneste datter, som hun har sammen med Jefferson Hack, som hun var sammen med på begynnelsen av 2000-tallet.

NYHETER

Skam-par markerte seg i britiske Vogue

UVANLIG: Det er ikke ofte Kate Moss viser frem datteren til pressen. Under Topshop-visningen tidligere denne uken satt mor og datter på første rad. Til høyre er datteren til The Clash-artisten Mich Jones, Stella. Foto: NTB scanpix

Mektig første rad

Moss' var iført en chic buksedress med knyting i livet, en klassisk militærjakke og store gullringer i ørene. Duoen satt selvsagt på første rad for å få med seg den britiske kleskjedens vår- og sommerkolleksjon, og ved siden av dem satt Topshop-sjef Philip Green og den nye sjefredaktøren i britiske Vogue, Edward Enninful.

Ærlig intervju: Den tidligere sjefredaktøren i Vogue hudfletter magasinet

Lila Grace hadde med seg venninnen Stella Jones, som er datteren til artisten Mich Jones fra bandet The Clash.

I juni 2016 prydet Kate og Lila Grace sitt første Vogue-cover sammen. Se forsiden her.

Publisert: