Kate møtte «Skam»-stjernene i norsk design

SKUESPILLERMØTE: Mette-Marit, Haakon og hertuginne Kate møtte «Skam»-skuespiller Tarjei Sandvik Mote. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Hertuginne Kate (36) gikk for sin signatur-stil og norsk design under siste dag av norgesbesøket.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Med gårsdagens elleville kjoleshow på Slottet og prins William og kronprinsesse Mette-Marits matchende skjerf friskt i minne er det klart for siste dag for hertugparets besøk i Norge.

NYHETER

– Innertier!

Dagens første post på programmet var et møte med «Skam»-skuespillerne på Hartvig Nissen videregående skole.

Hertuginne Kate var kledd i en plommefarget dobbeltspent luksuskåpe fra Dolce & Gabbana. Kate stylet antrekket med de samme pumpsene hun ankom Norge med, og hadde naturlig utslått hår. I hånden bar hun en veske fra det engelske merket Mulberry.
Men under kåpen skjulte det seg et oppsiktsvekkende plagg, nemlig en kjole fra det norske merket byTiMo.
Dette er noe som også har blitt lagt merke til av de internasjonale kongebloggene.

Kate i byTimo

Hertuginne Kate med kronprinsesse Mette-Marit og prins William på Hartvig Nissen skole. Foto: Krister Sørbø/VG

Kate i byTimo

Lace shift dress fra byTimo. Foto: Produsenten

2399,-
Gå til butikk


Dagen etter at designer Tine Mollatt var blant gjestene til middagen på Slottet viser altså hertuginnen seg i hennes design.
Kjolen Kate hadde på seg er fra merkets vårkolleksjon og koster 2399 kroner. Den blomstrete kjolen er i typisk byTiMo-stil og rekker rett under knærne, og har blondedetaljer i midjen, rundt halsen og armene.
Under møtet med skuespillerne tok ikke Kate av seg kåpen, men kjolen var lett å skimte da hun satt seg ned.
En av Kates stilsignaturer er nettopp de flotte, gjerne figurnære, kåpene. Dette har hun vist en rekke ganger tidligere, og det har ført til at jakkene har blitt revet ut av butikkhyllene.

Designer Tine Mollatt er henrykt over hertuginnens kjolevalg.
– Dette er så stas! Et utrolig stolt øyeblikk. Vi er veldig takknemlige for at hun valgte en kjole fra oss, sier Tine Mollatt til MinMote.

byTimo MM faves
KLÆR

Se byTiMos kjendistette visning i Oslo!

GOD TID: Hertuginne Kate hilser på elever ved Hartvig Nissens skole i Oslo der dramaserien «Skam» ble spilt inn. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
KJENDIS

Kate viste frem magen i mamma-kåpe fra eksklusiv kjendisdesigner

Kronprinsesse Mette-Marit på sin side hadde på seg en svart jakke stylet med et belte i livet. Hun hadde et stort, grått skjerf rundt halsen.

STORFINT BESØK: «Skam»-skuespillerne ventet på hertugparet. f.v.: Tarjei Sandvik Moe, Ulrikke Falch, Iman Meskini, Josefine Pettersen, Ina Svenningdal og Carl Martin Eggesbø. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Bakgrunnen for møtet med skuespillere og produsenter bak serien «Skam» var for å snakke om psykisk helse og om hvordan det er å være ung i Norge.

Se sendingen fra William og Kates besøk i Norge her!

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.