Nyheter

Mette-Marit på galla i ny kjole til 100.000 kroner - se hennes Valentino-garderobe

I dagens papirutgave av VG avslører minMote prisen på Valentino-kjolen Mette-Marit brukte på Met-galla. Dette er ikke første gang kronprinsessen velger kreasjoner fra sin italienske designervenn.

Jennifer Bråthen
Publisert:

minMote kunne i går avsløre at kronprinsesse Mette-Marit mandag nærmest snek seg rundt på den ærverdige motefesten Met-galla. I dagens papirutgave av VG kan du lese om Valentino-kjolen hun bar, som har en prislapp på hele 100.000 kroner. I følge kommunikasjonssjef ved Slottet, Marianne Hagen, er kjolen kun lånt.

Dette er imidlertid ikke første gang Mette-Marit bruker kostbar design signert det italienske motehuset Valentino. Kronprinsessen har de siste året seilet opp til å bli hele Europas moteprinsesse, og hun dukker stadig opp i nye designerkreasjoner. Dette er noe som også har blitt lagt merke til i utenlandske medier.

LES OGSÅ: Mette-Marit menger seg med norsk elite i New York

– Kronprinsessen stil har endret seg de siste årene. Fra å være litt grå og kjedelig, har hun nå virkelig blomstret på motefronten. Hun stråler stadig vekk iført design av ypperste klasse og er til enhver tid oppdatert på det siste nye. Hun ser dessuten ut til å ha en forkjærlighet for italiensk design. Prada, Pucci, Cavalli og Valentino er de største italienske motehusene, og kronprinsessen har flere plagg og tilbehør derfra, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

MinMote erfarer at Kronprinsessen har truffet Valentino en rekke ganger. Allerede i 2008 bekreftet designeren at de er gode venner:

– Det har vært mitt privilegium å skape klær for så mange, mange vakre kvinner. - Også den norske kronprinsessen? - Å, ja! Hun er en meget god venn av meg!

Hvor mye kronprinsessen har betalt for de ulike kreasjonen vites ikke. Det er ingen hemmelighet at Valentinos beste kunder og venner får gode rabatter.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Valentino
  2. Kronprinsesse Mette-Marit

Relaterte artikler

NYHETER

Mette-Marit på galla i nye designerkjoler

NYHETER

Om lag 30.000 kroner skiller disse kjolene

MOTE

Sjekk Mette-Marits Valentino-kåpe til 24.000 kroner

KJENDIS

Mette-Marits beste moteøyeblikk det siste tiåret

NYHETER

Kim Kardashian forlovet - feiret i samme Valentino-kjole som Mette-Marit

MOTE

Mette-Marit fyller 42: De 10 beste antrekkene fra året som har gått

NYHETER

Kronprinsesse Mette-Marits antrekksuke: Gjenbruk, norsk design og trendy tilbehør