Hertuginne Meghan med søt hyllest til prinsesse Diana

ARVET ØREDOBBER: Meghan hedret avdøde prinsesse Diana med et par sommerfugl-øredobber. Diana hadde på seg de samme ørdedobbene på en offisiell tur til Canada i 1986. Foto: Reuters/Getty Images

Hertuginnen (37) hadde på seg et par spesielle øredobber på sin første offisielle opptreden etter hun avslørte at hun er gravid. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Hertuginne Meghan og Hertug Harry (34) er på sin første offisielle tur utenlands. Over 16 dager besøker de Australia, Fiji, Tonga og New Zealand.

Da de landet i Sydney annonserte de at de ventet sitt første barn, som kommer til verden våren 2019.

Da Meghan og Harry ankom Sydney hadde hun på seg en hvit kjole designet av australske Karen Gee. Kjolen hadde et enkelt snitt og har en prislapp på omtrent 11 000 norske kroner.

AUSTRALSK DESIGN: Meghan hadde på seg en kjole av den australske designeren Karen Gee. Foto: Reuters
Meghan Markle Wears Princess Diana's Jewelry on First Royal Outing Since Pregnancy Announcement 

Prinsesse Diana brukte øredobbene på en offisiell tur til Canada den 3. mai 1986 – et par år etter hun fødte Harry.

Fikk du med deg? Kosmetikkforretning merker Meghan-effekten

Øredobbene holdt hun på hele dagen, men da hun skulle på en mottagelse i regi av guvernøren i Sydney skiftet Meghan til en militærgrønn skjortekjole fra det amerikanske merket Brandon Maxwell.

SMYKKET SEG: Meghan hadde på seg en grønn kjole og smykker som hun hadde arvet av prinsesse Diana. Foto: AP

Da satt hun også håret opp i en løs knute som har blitt hennes signatursveis. Sminken ble som alltid holdt naturlig med brune toner og lett foundation som lar fregnene hennes skinne gjennom.

SMINKE

Slik sminker du deg som Meghan

Onsdag tok ekteparet turen videre til Dubbo, omtrent 300 kilometer nordvest for Sydney. Der besøkte de blant andre bønder som har hatt det vanskelig den siste tiden på grunn av den voldsomme tørken i området.

Hertuginnen hadde på seg en hvit skjorte fra Maison Kitsune og svarte, stramme jeans fra Outland. Over hadde hun en grå, rutete blazer som er i tråd med sesongens største trender. Dressjakken er designet av hennes gode venn og tennisstjerne Serena Williams. På føttene hadde hun et par støvletter i semsket skinn.

STØTTER VENNINNE: Meghan hadde på seg en rutete blazer fra kleskolleksjonen til tennisstjernen Serena Williams. Foto: Reuters
Publisert: