Svar på spørsmål og vinner av DVD

silje
Publisert:

Hei!

Jeg lurte litt på hvilken utdannelse du har og hvilken vei du har gått for å komme dit du er nå.

Du har jo drømmejobben!

Hei Thea, Er enig med deg om at jeg har drømmejobben! Har jobbet både som programleder, reporter, journalist og stylist. Tok min utdannelse innen media i Los Angeles.

Hei hei!!

Kjempe fin blogg. Bare lurer om det er mulig å bestille sko på nett fra aldo (fra Norge) eller må man til et land hvor de har butikken. Og hvordan er det med størrelsene, har hørt at de er litt små i størrelsen??

Hei Miriam, Aldo sender dessverre ikke til Norge, men du får kjøpt ganske mange modeller på amazon.com, amazon.co.uk eller ebay.com. Jeg er 38/39 og kjøper nesten alltid 38 fra Aldo. Selv kjøper jeg alltid Aldo når jeg er i London, København eller USA.

Topp 10 sminkeprodukter?

Hva er din tilknytning til LA?

Hei Pinky, Jeg studerte i LA og jobbet også en stund etter endte studier. En helt fantastisk opplevelse som jeg anbefaler på det sterkeste! Mine topp 10 sminkeprodukter burde kanskje være en egen sak? Men uansett så liker jeg blant annet: Max Factor Masterpiece mascara, Microdermabrasion Cream og White Truffle Night Cream fra Linda Johansen, Oriflame Tender Care (multiprodukt), Lipgloss fra L`Oreal i 406(alltid i vesken), REN -produkter for tørr hud, solpudder fra Rimmel, Mac Blot Powder (redder selv den dårligste sminkedagen), Chanel Vitalumierè foundation, leppestifter fra YSL i diverse farger. Og det er bare det jeg kommer på i farten!

Jeg lurer på hvor du har jobbet som personlig shopper, i utlandet eller i Norge?

Og hvordan var det å jobbe som personlig shopper? Jobbet du for privatpersoner?

Hei Mayberry, Det er en veldig morsom og utfordrende jobb. Som regel bygger man seg opp en klientbase av privatpersoner og jobber med å fornye garderoben til kundene. Denne jobben kombinerte jeg med jobben som stylist her hjemme.

Hei! Jeg lurer på om det blir noen saker med brudehår og forslag til litt utradisjonelle frisyrer?

Hei Frida, Dette spørsmålet slenger jeg over til vår skjønnhetsansvarlig Mari Ruus. Kanskje hun gir deg noen gode tips til den store dagen!

Jeg er veldig nysgjerrig på slags utdannelse du har, og hva du har jobbet med inntil du startet minmote.no ?

Hei Madeleine, Jeg har hatt forskjellige typer jobber som journalist, reporter og programleder innenfor media (TV og radio), jobbet som stylist og personlig shopper. Før minMote drev jeg også bloggenwww.siljesfashion.com

Hei!

Fin blogg!! Hvilken krem fra Ren bruker du?

Hei Line, Jeg bruker produkter for tørr hud, blant annet Ultra Moisture Day Cream.

Jeg lurer på hvordan du gikk frem for å intervjue jentene i SATC og generelt hvordan komme seg opp og frem som motejournalist?:-)

Hei Vibeke, Veldig bra spørsmål. Det er et tøft yrke, så det lønner seg å få gode kontakter og gjerne jobbe som assistent hos magasiner eller andre moteredaksjoner. I den tiden bør du lære så mye som mulig om bransjen og kanskje får du foten innenfor. Mange tror det er enkelt å få jobb, men det kreves mye hardt arbeid for å lykkes. Til intervjuet med SATC-jentene gjorde jeg research som vanlig (men her hadde jeg også ganske mye kunnskap om jentene og serien, har vært fan lenge), men innrømmer at jeg var litt mer nervøs enn vanlig.

Hei SIlje! Digger din blogg… vet du hvor man kan få kjöpt nars sminke på nettet?

Hei Miss F! Hva med Strawberrynet.com, de har mye fra Nars. Du kan også sjekke ut Maris blogg for flere skjønnhetstips!

Hei Silje!

Jeg er en jente på 23 år, og jeg er kjempefan av stilen din. Jeg lurte på om du har noen tips til shopping i Oslo?

Hei Ane, Det er så mye bra, hvor skal jeg begynne? Du burde sjekke ut Freudian Kicks, Henrik Vibskov, Flashdance, Velouria Vintage, Tonica Vintage, Koma, G12 (Eger), Høyer Luxury, men også billigkjeder som Monki, Zara og H&M.

Hei Silje! Jeg har nå klart å spare opp en del penger, og har tenkt til å kjøpe meg en Chanel veske i sommer. Men det jeg lurte på var om du viste sånn ca hvor mye en Chanel 2.55 koster (large flap bag eller classic flap bag)?Og om du vet om man må bestille og sette seg på en venteliste, eller om man bare kan møte oppi butikken å kjøpe?

Hei Marthe, Jeg får rundt 5-10 mail om dette temaet i uken, så det er mange som lurer på det samme. En ny Chanel 2.55 koster mellom 10.000-20.000 kroner, alt etter størrelsen, skinnet og detaljer. Hvis du skal på ferie, lønner det seg å ringe eller å sende mail til butikken der du skal og høre om de har den modellen du ønsker inne i butikken. Jeg vet at de kan bestille det du vil i Paris og i USA, så antar at det er slik i de fleste Chanel-butikkene. Begge mine Chanel-vesker er vintage, derfor betalte jeg mye mindre for mine vesker. Men skal du kjøpe vintage eller secondhand anbefaler jeg deg å sjekke ut consignment stores og virkelig vite hva du leter etter, det er utrolig kjipt å bli lurt for så mye penger.

Vinner av SATC-DVD:

Er Astrid!

"Vi hadde først jente vorspiel med champagne i hagen, og som (relativt) ung mor på 25 år så var det veldig gøy å kjenne seg igjen og le av de nye situasjonene som kombinasjonen av småbarnsmor og jet-set-fashion kvinne ga SATC damene! En morsom film med masse flotte antrekk og en god dose ironisk humor!!!"

Publisert:

Finn mer innhold om: