Dette undertøyet er kvinners favoritt

Beklager gutter, de store bestemortrusene er fortsatt kvinners favorittundertøy.

Mari Glans
Publisert:

En årlig trusekåring med det klingende navnet «2010 Undie Awards» ble denne uken arrangert for fjerde år på rad. Kåringen går ut på at amerikanske kvinner og menn stemmer fram sitt personlige favorittundertøy blant hundrevis av merkevarer. Over 30,000 mennesker deltok i kåringen, som er delt inn i kategorier som beste BH, truse, hold-in produkter og undertøy for menn.

Og resultatet av kåringen viser at kvinner heller foretrekker komfortabelt og praktisk undertøy som dekker godt, enn små stringtruser og blondeundertøy som er av det mer sexy slaget. Vinneren av årets beste truse for kvinner ble nemlig «Bali Skimp Skamp Brief Panty», som ser ut som en såkalt «bestemortruse», melder Stylelist.com.

De øker salget av hold-in produkter!Se hvem det er her!

Menn liker Calvin Klein

Trusen har høyt liv og lav skjæring ved beina og dekker så mye hud en truse kan gjøre uten å grense over i en shorts. Grunnen til at akkurat dette undertøyt vant, er at materialet skal være svært elastisk, noe som gjør den behagelig å ha på seg, i tillegg til at den ikke skal gi noen synlig trusekant, skriver Huffington post.

Kåringen tok også for seg hvilke beste BH'er som er kvinners favoritt, og her var det også delt inn i flere kategorier for forskjellige størrelser. Den klassiske Wonderbra stakk av med seieren for beste push-up BH, og det er varianten med geléinnlegg som kvinner liker aller best, ifølge kåringen. Mange trodde også at de populære Spanx-produktene skulle vinne, men i kategorien for beste hold-in produkt var det «Flexees Fat Free Dressing Tank» som fikk topplasseringen.

Blant mennene er det undertøy fra Calvin Klein som er favoritten, som vant i kategoriene trange boksershorts, vevde boksershorts og beste t-skjorte.

Lanserer hold-in undertøy for menn!Les saken her!

Relevante artikler videre:

Lyst til å prøve noe nytt?Ektepar gjør suksess med selvlysende undertøy

Problemer med å finne riktig størrelse?Det har Hanne også!

Madonna er aldri kjedelig.Husker du disse bh-ene?

BH hevder å gjerne rynker.Les hele saken her!

Publisert:

Finn mer innhold om: