16-åring tar motebransjen med storm

Den 16 år gamle Lindsey Wixson ser ut til å bli det nye stjerneskuddet innenfor modellverdenen. Hun er ettertraktet på grunn av  mellomrommet mellom tennene og den særpregede trutmunnen.

Cathrine Elnan
Publisert:

Marc by Marc Jacobs, Rodarte, Oscar de la Renta, Versace, Prada, Alexander McQueen og Yves Saint Laurent. Listen over toppkjente motehus stopper ikke her, Lindsey Wixson har gått modell for omtrent alle de store og kjente designerne. Den unge modellen har vært fast inventar på catwalken det siste året, til tross for sin unge alder. Nå spås den amerikanske ungjenta en lysende modellkarriere, og hun har allerede landet reklamekampanjer for store merker som Miu Miu (sammen med den norske modellen Siri Tollerød) og Barney's.

Karl Lagerfeld forandret mening om formfulle modeller.Les saken her!

Kjent for munnen sin

Wixson har blitt kjent for en spesiell del av kroppen , nemlig munnen. Lengden på fortennene og mellomrommet mellom dem, er lett å legge merke til, og blir hyppig vist fram i internasjonale moteserier. Magasinet W er et av magasinene som har brukt Wixson, og sjefredaktøren mener særtrekk som mellomrom mellom tennene appellerer til den yngre skaren av lesere.

– Det er en kjærlighet for det autentiske, og det som ikke er fullstendig perfekt. Dette er verdier som blir stadig viktigere for den yngre generasjonen, sier Stefano Tonchi, sjefredaktør i W Magazine.

Har du mellomrom mellom tennene?Dette leter modellspeiderne etter nå!

Bestemte seg da hun var 12

Wixson var ikke mer enn 12 år da hun bestemte seg for å bli modell, og Kansas-jenta forteller at foreldrene har støttet henne hele veien.

– Moren min sa ”er du sikker på at du vil gjøre dette?”, hun skjønte ikke hva som foregikk. Heldigvis har jeg en storesøster, så foreldrene mine forsto at tenåringer går igjennom forskjellige faser og at alt kom til å gå bra, sa Wixson til februarutgaven av magasinet W.

Relevante artikler videre:

- Modeller har en best før dato.Det mener supermodell Heidi Klum

Denne kroppen vil kvinner ha. Les saken her!

Skal du farge håret selv? Les vår hårfargingsguide her!

Norske jeans favoritt blant stjernene! Les intervjuet med Mardou & Dean

Publisert:

Finn mer innhold om: