Kopier Gucci-looken

Se hvordan du kan kopiere den vakre makeupen fra Guccis visning for vår og sommer.

Makeupen Gucci viste på catwalken for denne sesongen er perfekt for vår og sommer, og fungerer like godt til hverdag som på fest. Bruntoner er en av vårens store makeup-trender og kan kle absolutt alle om man finner riktig nyanse. Her er tipsene til hvordan du kan legge den samme makeupen selv.

Slik får du looken

1. Start med å legge en foundationprimer over ansiktet for å jevne ut huden og gi et perfekt grunnlag for foundation. Legg så en lett dekkende foundation i ansiktet. Legg concealer under øynene, på røde områder og urenheter. Huden skal ha en naturlig glans, så ikke overdriv med pudderet.

Les hvordan du legger et perfekt grunnlag på huden her!

2. Øyenbrynene skal være markerte og ligge helt perfekt, så fyll dem ut med en øyenbrynsskygge eller blyant, og gre dem i fasong med en øyenbrynskost. Fest dem med en øyenbrynsgelé eller litt hårspray slik at de holder formen hele dagen.

Se hvordan du sminker perfekte bryn på Sminkeskolen.

3. Denne looken har hovedfokus på øynene. Legg først en lys baseskygge over hele øyelokket. Legg så en brun øyenskygge på øyelokket opp til globalen. Velg enten en varm brunfarge slik som på modellen, eller velg en kaldere farge om du kler det bedre. Legg også øyenskyggen i en bred stripe under øynene. Dus godt ut alle overganger.

Lær øyenskyggeteknikker på Sminkeskolen.Se video her!

4. Legg en tynn eyeliner langs øvre vipperad for å gi inntrykkav tettere vipper

Innrammede øyne er superhot!Se hvordan du får looken her!

5. Bruk en kremrouge i en rosa tone og klapp den lett inn i eplekinnene for å få en frisk look.

6. Bruk en mellomstor pudderkost og børst et lett lag highlightpudder øverst på kinnbeina og lett over pannen. Bruk så en øyenskyggekost og legg highligheren i øyekroken for å åpne opp mellom øynene.

Få tipsene om hvordan du legger perfekt rouge her!

9. Legg en hudfarget leppestift eller en lys leppestift med et hint av rosa på leppene. Legg litt leppepomade over over å få en mer fuktig look.

Festfint hår gir en gjennomført look!Her er de fineste frisyrene

Hvordan var din opplevelse i dag?