På ønskelisten

Mari Glans
Publisert:

Helt siden jeg var 16 år har jeg drømt om denne sagnomsuste kremen fra La Mer. Dette var i perioden da ryktene gikk om at Jennifer Lopez hadde egne ansatte for å varme opp Créme De La Mer og brukte den som bodylotion. Selv om jeg nå skjønner at dette bare var tull, er jeg fortsatt veldig nysgjerrig på den. Historien bak er i seg selv ganske fantastisk. En atomfysiker i NASA, Dr. Max Huber, brukte 12 år og flere tusen forsøk på å utvikle kremen etter at han ble kraftig forbrent under et kjemisk eksperiment.

Å produsere denne kremen er også en avansert prosess. En av ingrediensene er en spesiell type sjøtang som høstes for hånd på helt bestemte tider av året. Etter dette går ingrediensene igjennom en gjæringsprosess i 3-4 måneder. På grunn av dette kan bare små mengder bli produsert av gangen og hver eneste krukke fylles for hånd den dag i dag.

Det sies at kremen har evnen til å normalisere alle typer hudtilstander. Jeg hadde lyst til å kjøpe kremen for noen år siden, men da fikk jeg høre at den mest sannsynlig var for aktiv for meg. Men nå som jeg har bikket den magiske 25-års grensen er det kanskje på tide?

Publisert:

Finn mer innhold om: