Zendaya hyllet Beyoncé

GLAM IT UP: Rapper Lil' Kim og skuespilleren Zendaya Maree Stoermer Colema under BET-utdelingen i Los Angeles på søndag.

Skuespilleren gjenskapte ikonisk antrekk.

Publisert:

Det har ikke akkurat vært et flust av prisutdelinger det siste året, men nå ser det ut til at ting begynner å gå sånn smått tilbake til normalen. BET Awards gikk søndag av stabelen i Los Angeles, hvor flere av verdens største stjerner i musikkbransjen var blant gjestene.

Det er faktisk 20 år siden den aller første BET-prisutdelingen fant sted, så det var kanskje derfor mange av kveldens gjester valgte å gi litt ekstra gass? Eller bare fordi de er glade for å endelig kunne skinne foran blitsregnet på den røde løperen igjen.

Multitalentet Zendaya (24) gjenskapte et ikonisk antrekk fra 2003.

Beyoncé i 2003.

Hyllest til Beyoncé

24-åringen startet den feststemte kvelden med å dele noen bilder av seg selv med sine nesten 100 millioner følgere på Instagram. Det første bildet kom sammen med teksten «Crazy in Love», som er en låt Beyoncé (39) har sammen med ektemannen Jay-Z (51).

På bildet ser vi Zendaya iført en lilla, flagrende kjole med dyp utringning og bånd i kontrastfarger. Mon tro vi kanskje har sett et lignende antrekk før?

Det var nemlig ikke uten grunn at Zendaya valgte å titulere Instagram-posten med en Beyoncé-låt. Kjolen er nemlig inspirert av et av hennes antrekk fra da Queen B opptrådte med nettopp «Crazy in Love» under samme utdeling i 2003.

Det er faktisk samme kjole fra italienske Versace, men med litt lengde på skjørtet til Zendayas variant, i motsetning til for 18 år siden.

«2003» er også en billedtekst på nok en Instagram-post Zendaya la ut denne BET-kvelden. Her ser vi sangeren, danseren og skuespilleren bevege seg bortover i sakte film til låten «Crazy in Love».

Det strømmer inn med hyllester i kommentarfeltet til Zendaya på Instagram – deriblant fra stjerner som Storm Reid (17) og Willow Smith (20). Versace-designeren selv, Donatella Versace (66), har også tatt til plattformen for å dele sine tanker om kveldens antrekk.

«Du så sensasjonell ut på gårsdagens @betawards. Jeg vil aldri glemme da @beyonce hadde på seg dette i 2003. Store sko å fylle, men dette står til en uanstrengt A+!», skriver Versace og legger også til et lite nikk mot Beyoncés «Crazy in Love»-låt.

Rapperen Cardi B (28) valgte også å benytte seg av anledningen til å informere om at hun venter sitt andre barn.

Stjerneskuddet Lil Nas X (22) skuffet ikke denne gangen heller. Han var kledd i iøynefallende antrekk stylet av norsk-svenske Hodo Musa, noe flere medier, som Vogue, beskriver som hans beste antrekk hittil.

Cardi B viste verden at hun venter sitt andre barn.
Lil Nas X iført italienske Andrea Grossi.
Lil Nas X iført Richard Quinn.
Publisert: