Supermodell Siri Tollerød er gravid

BLIR MAMMA: Siri Tollerød er gravid med sitt første barn. Her på catwalken for byTiMo tidligere i år. Foto: Hallgeir Vågenes, VG

Den norske supermodellen Siri Tollerød (29) venter sitt første barn med designerkjæresten Martin Steffensen. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det avslørte 29-åringen selv på Instagram i helgen. Tollerød delte et bilde av seg selv og forloveden, Martin Steffensen, fra et bryllup, hvor Tollerød har en tydelig kul på magen dekket av en smaragdgrønn kjole.

MinMote har vært i kontakt med Tollerød, som ikke ønsker å utdype nyheten ytterligere.

– Takk for gratulasjonen! Jeg har egentlig ingen kommentar da vi ønsker at dette er privat, skriver Tollerød i SMS til MinMote.

NYHETER

10 spørsmål til Siri Tollerød

Under Instagram-bildet strømmer lykkeønskningene på i kommentarfeltet:

De norske supermodellene Frida Aasen, Iselin Steiro og den canadiske modellen Alana Zimmer er blant Tollerøds kolleger og venner som var kjapt ute med å gratulere. Programleder Per Sundnes var også blant kjendisvennene som la igjen en gratulasjon.

Pensjonert supermodell

Tollerød har jobbet som supermodell for de største motehusene i verden, og startet karrièren allerede som 16-åring da hun forlot Kristiansand til fordel for Milano.

I 2013 bestemte 29-åringen seg for å flytte hjem til Norge for godt, slutte som modell og studere PR og kommunikasjonsledelse på BI i Oslo. I februar 2017 gjorde hun imidlertid comeback på catwalken da byTiMo viste sin høst- og vinterkolleksjon på Oslo Runway.

Nå jobber Tollerød i PR-byrået Patriksson Communication. I 2016 forlovet hun seg med designerkjæresten Martin Steffensen. Han driver klesmerket MediumTall med kompisen Christoffer Liabø.

Publisert: