Amal Clooneys rød løper-debut: – Fantastisk

HYLLES: Amal og Geroge Clooney ble foreldre i juni til en gutt og en jente ved navn Alexander og Ella. I går viste de seg på rød løper for første gang siden fødselen. Foto: Getty Images

Viste seg for første gang etter at tvillingene ble født, iført en hyllet Versace-kjole. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Venice Film Festival er i gang , og med det kan vi forvente kjoleshow på kjoleshow utover de kommende dagene. Menneskerettsadvokaten Amal Clooney (39) sparket det hele i gang da hun dukket opp iført en lilla gallakjole som tok pusten fra de fleste, da hun og ektemannen George Clooney (56) var på premieren av hans nye film Suburbicon (som han har skrevet, produsert og regissert).

NYDELIG: Amal Clooney ankom Venice Film festival i Italia med ektemannen og skuespilleren George Clooney ved sin side. Foto: Getty Images

Dette var første gang paret viste seg på rød løper etter at tvillingene deres ble født i juni.

Den florlette kreasjonen bestod av en figursydd body som fremhevde Clooneys midje, brede stropper over skuldrene og et tofarget skjørt med flere transparente lag. Harper's Bazaar beskriver kjolen som perfekt, og Glamour mener Clooney så fantastisk ut.

Sminken var lagt av Charlotte Tilbury , som er Clooneys og flere andre stjerners, faste makeup artist. Både øyne og lepper var i fokus, og håret stylet i en glamorøs, kort frisyre.

Klikk på bildet for å se videosnutt:

Publisert: