Meghan Markle kledd i kjendisfavoritt

ELEGANT: Meghan Markle på arrangement hos det britiske utenriksdepartementet torsdag kveld. Foto: Chris Jackson/AFP

Den lille sorte kjolen Markle brukte torsdag kveld, er ikke hvilke som helst kjole. 

Maiken Svendsen
Publisert:

Torsdag kveld deltok Meghan Markle og Prins Harry på et arrangement for å styrke kvinners stilling. Festen ble arrangert av Storbritannias utenriksminister Boris Johnson.

NYHETER

Meghan Markle sammenliknes med Diana

Markle valgte en klassisk sort kjole for anledningen. Kjolen er oppkalt etter førstedamen Jackie O og er fra merket Black Halo. Den rekker til knærne, har et belte som fremhever midjen og elegante rysjer i halsen.

Kjolen har en prislapp på 375 dollar, ifølge nettbutikken til Black Halo. Det er omtrent 3000 norske kroner.

KLASSISK: Meghan Markle på arrangement for å styrke kvinners stilling hos Utenriksministeren i Storbritannia, torsdag kveld. Foto: Chris Jackson/Reuters.

Kjolen var stylet med en liten clutch-veske fra Gucci, ifølge hjemmesiden har den en prislapp på omtrent 6650 kroner. På føttene hadde hun sorte, semskede høye pumps som hun snørte rundt anklene.

Skoene er fra Aquazzura, et merke hun har brukt tidligere, og har en prislapp på 750 dollar, altså omtrent 5800 kroner.

Markle gikk for sin vante sminke-look, og håret oppsatt i en lav knute i nakken.

KJENDIS

11 ganger Meghan Markle og hertuginne Kate matchet

Kjendisfavoritt

Kjolen ble laget fordi designeren Lauren Berman var lei av at blusen skled ut av blyantskjørtet når hun satt seg, skriver Elle.

Den klassiske kjolen ble en salgsvinner allerede da den kom på markedet i 2006, og en rekke kjendiser har blitt sett i kjolen siden.

KJENDIS

ALT DU MÅ VITE OM STILEN TIL MEGHAN MARKLE

Den finnes i åtte forskjellige farger. Kim Kardashian West og Blake Lively har begge brukt den hvite varianten på rød løper tidligere.

TIDLIG UTE: Kim Kardashian West kledd i Jackie O kjolen fra Black Halo på 944 Magazine sin fest i 2007. Foto: Getty Images.

Tyra Banks valgte den kamelfargede til et event i 2009, og Felicity Hoffman brukte den sorte samme år.

KAMELFARGET: Tyra Banks i Jackie O kjolen fra Black Halo på New York Times Sunday With The Magazine middag i 2009. Foto: Getty Images.

Britney Spears, Fergie, Scarlette Johanson, Kelly Ripa og Lisa Rinna er også blant dem som har blitt sett i kjolen, skriver People.

Publisert: