Michelle Obama hylles for bursdagsbilde

NATURLIG: Michelle Obama høster lovord og ros for dette bildet som hun nylig delte på Instagram. Foto: Skjermdump Instagram/@michelleobama

Et naturlig bilde har satt fart på Michelle Obamas (57) kommentarfelt på Instagram.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

For å takke for hilsenene hun fikk til sin egen bursdag delte Obama en selfie til sine 44,4 millioner følgere på Instagram.

– Takk til dere alle for de fine bursdagshilsenene. Jeg vet at dette siste året har vært vanskelig for oss alle på så mange nivåer. Jeg håper alle tar vare på seg selv og finner glede i de små øyeblikkene. Glad i dere alle, skriver den tidligere førstedamen til bildet.

På selfien ser hun rett i kameraet, og er usminket med utslått hår hvor teksturen er fremhevet – og dette går ikke ubemerket hen hos fansen.

NYHETER

Michelle Omaba i ville, lårhøye glitterboots

I kommentarfeltet flommer det nå over med hyllester og lovord, men ikke på grunn av selve teksten hun skrev til bildet. Bildet har så langt fått over 3,3 millioner likes.

– For en kongelig energi dette bildet utstråler, skriver en bruker.

– Kom igjen krøller, skriver en annen.

– Gratulerer med dagen til en kvinne som er vakker både på innsiden og utsiden. Takk for at du er modig og viser ditt naturlige jeg, skriver en annen.

STYLET: Her er Michelle Obama under en konferanse i 2019. Foto: Yen Duong/Reuters
KJENDIS

Se Michelle Obama i norsk design

Den tidligere førstedamen har gjennom årene fått mye oppmerksomhet for stilen sin. Vi er vant til å se henne sminket og med håret stylet i en annen fasong. I løpet av årene hun var USAs førstedame eksperimenterte hun med ulike sveiser, men håret var gjerne vært helt glatt, uten naturlig tekstur og krøller.

SLIK VI ER VANT TIL Å SE HENNE: En stylet Michelle Obama på scenen i Oslo i 2019. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
hårtrender 2021
HÅR

Dette er årets hårtrender

Den siste uken har USAs kommende visepresident Kamala Harris' sitt coverbilde for motemagasinet Vogue fått massiv oppmerksomhet. Mange mente det naturlige og avslappede bildet var både «uverdig» og «respektløst».

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.