Nyheter

Heftig Kat-fight i skjønnhetsverdenen

Ukens store kjendiskrangel og sminke-snakkis gnistrer mer enn en highlighter on fleek - her er alt du må vite.

  • Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

De tidligere bestevennene Jeffree Star (30) og Kat Von D (34) har nemlig gått ut i en offentlig feide.

Har du sett? Insta-trenden fashionistaene elsker
Youtube-stjernen og modellen Star og tatoveringsartisten Von D (kjent fra blant annet TV-programmet «LA Ink») har tidligere vist sitt vennskap blant annet ved å støtte hverandre når de har lansert hver sin sminkekolleksjon. Men nå har forholdet mildt sagt kjølnet.

KLÆR

SALGSKJOLENE SOM FORTSATT FUNKER TIL HØSTEN

1. juli 2016

De to har også blokkert hverandre i sosiale medier og kommer med stadige stikk til hverandre. Jeffree Star har over 3 millioner følgere på Instagram og er kjent for sine sminkevideoer på Youtube.

untitled link

Krasse beskyldninger

Feiden har utspilt seg på stjernenes kontoer i sosiale medier, og slik startet det:

Jeffree Star ønsket å lansere sin egen sminkekolleksjon. Ettersom Kat Von D allerede hadde sitt eget sminkemerke skal hun ha hjulpet Star med å komme i gang. Det innebar også at hun satte ham i kontakt med en designer som laget en logo. Men ifølge Kat Von D skal ikke Star ha betalt for jobben, og dette skal være roten til konflikten ifølge den over fjorten minutter lange videoen Kat Von D postet i sosiale medier.

Men det stopper ikke der. I en Instagram-post langer Von D også ut mot den tidligere vennens oppførsel på andre områder, til sine 4,7 millioner følgere:

«Etter å ha forsvart Jeffree's upassende oppførsel ( inkludert promotering av dop, rasisme og mobbing), kan jeg ikke lenger holde munn etter det som har skjedd i det siste (...) Jeg vil ikke lenger kobles sammen med Jeffree og merket hans i tiden fremover» skriver Von D som også forteller at hun trekker sin egen liquid lipstick med navnet «Jeffree» fra markedet.

Sminkekjendisen Star har slått tilbake i en video vist nesten 6 millioner ganger, hvor han sier at Kat Von D ikke sier sannheten. Etter at krangelen har rast i over en uke har også designeren som laget logoen gått ut og fortalt at problemene med Star er løst i minnelighet.

Den offentlige krangelen har nå foregått i over en uke. En rekke andre Youtube-profiler har også kastet seg med i diskusjonen og velger nå hvem av de to sminkestjernene de støtter. Fansen har også slitt med å bestemme seg for hvem de mener har rett, og diskusjonene har rast i sosiale medier.

KLÆR

Ti ganger jumpsuit så bedre ut enn kjole

27. juli 2016

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Kjendiser
  2. Hollywood

Relaterte artikler

NYHETER

Beautyprofil James Charles mistet 2,6 millioner følgere

NYHETER

Jeffree Star kommer til Norge

NYHETER

James Charles på kjendisfest etter Youtube-feide

NYHETER

Jeffree Star rundstjålet for sminke verdt over 20 millioner kroner

SMINKE

Seks gutter med make-up-skills on fleek

NYHETER

James Charles avlyser turné etter kjendis-feide

NYHETER

Ni kontroverser som preget moteåret 2019