Heftig Kat-fight i skjønnhetsverdenen

starvond

Ukens store kjendiskrangel og sminke-snakkis gnistrer mer enn en highlighter on fleek - her er alt du må vite.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:
starvond

NETTKJENDIS: Jeffree Star er en av Youtubes mest kjente ansikter, og har millioner av seere på sin sminkekanal. Foto: Getty Images

starvond

TV-KJENDIS: Kat Von D er kjent som tattoverinsartist på TV og har også gitt ut en rekke sminkeprodukter. Foto: AP

De tidligere bestevennene Jeffree Star (30) og Kat Von D (34) har nemlig gått ut i en offentlig feide.

Har du sett? Insta-trenden fashionistaene elsker
Youtube-stjernen og modellen Star og tatoveringsartisten Von D (kjent fra blant annet TV-programmet «LA Ink») har tidligere vist sitt vennskap blant annet ved å støtte hverandre når de har lansert hver sin sminkekolleksjon. Men nå har forholdet mildt sagt kjølnet.

KLÆR

SALGSKJOLENE SOM FORTSATT FUNKER TIL HØSTEN

De to har også blokkert hverandre i sosiale medier og kommer med stadige stikk til hverandre. Jeffree Star har over 3 millioner følgere på Instagram og er kjent for sine sminkevideoer på Youtube.

untitled link

Krasse beskyldninger

Feiden har utspilt seg på stjernenes kontoer i sosiale medier, og slik startet det:

Jeffree Star ønsket å lansere sin egen sminkekolleksjon. Ettersom Kat Von D allerede hadde sitt eget sminkemerke skal hun ha hjulpet Star med å komme i gang. Det innebar også at hun satte ham i kontakt med en designer som laget en logo. Men ifølge Kat Von D skal ikke Star ha betalt for jobben, og dette skal være roten til konflikten ifølge den over fjorten minutter lange videoen Kat Von D postet i sosiale medier.

Men det stopper ikke der. I en Instagram-post langer Von D også ut mot den tidligere vennens oppførsel på andre områder, til sine 4,7 millioner følgere:

«Etter å ha forsvart Jeffree's upassende oppførsel ( inkludert promotering av dop, rasisme og mobbing), kan jeg ikke lenger holde munn etter det som har skjedd i det siste (...) Jeg vil ikke lenger kobles sammen med Jeffree og merket hans i tiden fremover» skriver Von D som også forteller at hun trekker sin egen liquid lipstick med navnet «Jeffree» fra markedet.

Sminkekjendisen Star har slått tilbake i en video vist nesten 6 millioner ganger, hvor han sier at Kat Von D ikke sier sannheten. Etter at krangelen har rast i over en uke har også designeren som laget logoen gått ut og fortalt at problemene med Star er løst i minnelighet.

Den offentlige krangelen har nå foregått i over en uke. En rekke andre Youtube-profiler har også kastet seg med i diskusjonen og velger nå hvem av de to sminkestjernene de støtter. Fansen har også slitt med å bestemme seg for hvem de mener har rett, og diskusjonene har rast i sosiale medier.

KLÆR

Ti ganger jumpsuit så bedre ut enn kjole

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om: