Sjekk OL-vinnernes patriotiske neglelakk

OL-vinnere som Venus Williams, Sanya Richards-Ross og Missy Franklin pynter seg litt ekstra i London med patriotisk neglelakk.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Lengden på en fingertupp kan ha mye å si for deltakerne i OL. Det er derfor ikke rart at OL-jentene har brukt tid på neglene i forkant. Den patriotiske neglemanikyren er en slags film som varmes opp og tilpasses neglene. I motsetning til vanlig neglelakk, har manikyren en varighet på opptil fjorten dager. I forbindelse med OL i London har Minx, en av produsentene på markedet, åpnet neglesalonger strategisk rundt på OL-områdene som utøverne kan benytte seg av, melder Vogue. I salongene kan deltakerne velge mellom 204 ulike flagg.

LES OGSÅ: Ryan Lochtes juveler vekket oppsikt

Manikyren er sett på en rekke utøvere så langt i OL. I tillegg til Venus Williams, Sanya Richards-Ross og Missy Franklin, er den amerikanske volleyball-vinneren Misty May-Treanor og den britiske svømmeren Rebecca Adlington, som nylig vant bronse, også sett med patriotiske negler. Manikyren koster om lag 120 kroner.

Det er ikke bare jentene som har tatt seg tid til patriotisk utsmykninger under lekene i London. Etter medaljeseremonien i forrige uke, vekket OL-gliset til svømmeren Ryan Locthes oppsikt.

Smilet til OL-vinneren ble lagt merke til, for i munnen hadde Lochte et stort glitrende tannsmykke, også kalt «grills». Tannsmykket lignet det amerikanske flagget.

Lochte har flere smykker han gjerne viser frem når anledningen byr seg. I et intervju med Speedo bekrefter Lochte at han også har tre andre varianter av tannsmykket.

LES OGSÅ: Maria Sjarapova er OLs best kledde utøver – sjekk stilen hennes her

LES OGSÅ:New York-tips du ikke vil gå glipp av– den norske modellen deler sine favoritter

Publisert:

Finn mer innhold om: