Nyheter

De fem beste antrekkene fra Elle Style Awards

TYPISK ALEXA: Britiske Alexa Chung havner nesten alltid på best kledd-listene når hun er på den røde løperen, og denne gangen er intet unntak. Kjolen er dessuten helt typisk Alexa; kort, langermet og med morsomt mønster. Foto: Getty Images

Moteeliten boltret seg i dristige, elegante og sukkersøte kjoler under Elle Style Awards i London. MinMote har plukket ut de allere fineste.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

En rekke velkledde kjendiser var samlet i fasjonamle Sky Gardens i London tirsdag kveld, for å hedre både skuepillere, modeller, designere og merker. Og ettersom det var motemagasinet Elle som arrangerte festen, var antrekkene svært nøye planlagt; alt fra Rosie Huntington-Whiteleys supersexy skinnkjole til Diane Krugers hvite Chanel-drøm av en kjole.

Kjolene føyer seg inn i en lang rekke fantastiske kjendiskjoler de siste ukene, både fra Golden Globe, Grammy og Oscar. Denne gangen var det hakket mer avslappet kleskode - uten at det ble spart på glamouren av den grunn.

MinMote har plukket ut de fem flotteste antrekkene - hvilet er din favoritt?

Rosie Huntington-Whiteley

DRISTIG: Rose Huntington-Whiteley rocker opp sitt klassiske utseende med en sexy kjole. Foto: Getty Images

Det er ikke noe nytt at Victoria's Secret-veteran Rosie Huntington-Whiteley kjører på med drøy utringning, enten det er i buksedress fra Balmain eller Oscar-kjole fra Alexandre Vauthier. På en eller annen måte kommer hun dessuten alltid unna med det uten å se tacky ut - selv i denne skinnkjolen fra Anthony Vacarello.

Alexa Chung

SVINGENDE SØT: Alexa Chung fikk fram de fine volangene i kjolen ved å svinge den rundt for fotografene. Praktisk er den også - sjekk lommene! Foto: NTB Scanpix

It-jenta Alexa Chung hadde shoppet rett fra catwalken til Elle-festen, nærmere bestemt fra Erdems kommende høstkolleksjon. Chung er kjent for nettopp garderoben sin, hvor kule minikjoler som dette har en stor plass. Med rytsjeskjørt, fargerikt mønster og kule lommer, er dette en av de fineste vi har sett på henne.

Rebel Wilson

KONTRASTER: At rødt og rosa ikke går sammen er en regel som forlengst er forkastet av mtebransjen. Foto: NTB Scanpix

Som en av Hollywoods ledende komikere, stilte Rebel Wilson med festens største smil på den røde løperen. Og ikke bare har hun et av de kuleste fornavnene vi har hørt - hun har god smak også.

Den røde og rosa kjolen er fra merket Eloquii (som også er et av favorittmerkene til Melissa McCarthy)! og sitter som et skudd på Wilson, og med den rosa volangen som bilkkfang blir tilbehør overflødig. I tillegg fikk hun med seg «Rising Star»-prisen hjem!

Cara Delevingne

FEMME FATALE: Cara Delevingne gikk for en klassisk look med sort kjole og røde lepper. Foto: Getty Images

Cara Delevingne har fått for vane å stjele showet på den røde løperen - det gjorde hun både på GQ-festen, Met-gallaen og på denne ukens Topshop-visning i London. Dette er imidlertid det mest elegante Cara-antrekket vi har sett på lenge, komplett med glitrende diamanter, knallrøde lepper og mørkere hårfare enn før. Cara, som først og fremst er kjent som modell, vant også prisen for årets kvinnelige skuespiller-gjennombrudd.

Diane Kruger

VINNER: Diane Kruger var blant de best kledde - og vant prisen for beste filmskuespillerinne. Foto: Getty Images

Chanel slår sjeldent feil på den røde løperen, noe Diane Krugers kjole er nok et bevis på. Mens andre satset på dyp utringning og push-up, valgte Kruger en mer elegant og chic kjole fra det franske luksusmerket. Legg merke til det nøye utvalgte tilbehøret; sko, clutch og smykker i sølv som matcher kjolens belte.

Publisert:

Les også

 1. NYHETER

  Catwalk-klær på budsjett: Sjekk Topshops visning fra London Fashion Week

 2. NYHETER

  Verst kledd: Oscar-antrekkene som ikke falt i smak hos motepressen

 3. NYHETER

  Fem høydepunkter fra Michael Kors-visningen

 4. NYHETER

  Oscar-utdelingen: Se de drøyeste nachspiel-kjolene

Finn mer innhold om:

 1. Rød løper
 2. Cara Delevingne
 3. Rosie Huntington-Whiteley
 4. Alexa Chung

Relaterte artikler

NYHETER

Cara Delevingne fronter kampanje mot kreft

NYHETER

Oscar-utdelingen: Se de drøyeste nachspiel-kjolene

NYHETER

Rosie Huntington-Whiteley stjal showet i råsexy designerkjole

NYHETER

Kjolene, håret og sminken: Alle detaljene fra Oscar-nachspielet

NYHETER

Jourdan Dunn er årets modell - se alle antrekkene fra BFA her

NYHETER

Kim Kardashian stjal showet på motefest i London

KLÆR

Seks jeansmerker du bør merke deg