Slik bruker du trenden stjernene elsker

Stjernene har lagt sin elsk på antrekk som er hvite fra topp til tå. minMote viser deg hvordan du kan ta i bruk trenden.

Fashionistaer som Alexa Chung, Jessica Alba og Miroslava Duma har alle valgt helhvite antrekk ved flere anledninger. Den rene stilen er enkel å bruke og kan se både pyntet og avslappet ut.

Selv om antrekket skal være helhvitt, er det ingen must at klærne går i samme hvittoner. Gjør som moteikon Alexa Chung som velger et kremhvitt skinnskjørt til en eggeskallfarget strikkegenser. Lek deg gjerne med teksturer og forskjellige materialer for å gi liv til det helhvite antrekk.

Eller la deg inspirere av Jessica Alba som bruker knallrød leppestift som en glamorøs kontrast til sitt delikate, hvite antrekket.

Liker du ikke det søte og romantiske, kan du gjøre som stilikonet Miroslava Duma. Hun har i likhet med Jessica Alba valgt hvit blazer og dressbukse - et mer vårlig og feminint alternativ til den sorte smokingen. En dress er noe av det mest trendy du kan ha i garderoben denne sesongen, og helhvite varianter ble blant annet sett på catwalken hos Stella McCartney, Calvin Klein og Mulberry.

Synes du en dress blir for androgyn, kan du gjøre den mer feminin ved hjelp av et belte i livet og et par øredobber. En søtere stil får du ved hjelp av A-formede skjørt, sarte blonder og myk kabelstrikk.

Hvordan var din opplevelse i dag?