Hertuginne Kate viste babymagen i trendy mamma-kjole

LEKKER: Det er ingen tvil - Kate stråler som gravid. Og det i en lekker A-formet kjole til rundt 5000 norske kroner. Foto: Getty Images

Gravide Kate (32) fortsetter å imponere på klesfronten, og dukket nylig opp i en moteriktig tweed-kjole fra det eksklusive mamma-merket Madderson. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det var under et offisielt besøk på en barneskole at hertuginnen av Cambridge var iført en rålekker mørkeblå kjole med fire ulike lommer i tweed-stoff og med gullknapper på. Babymagen var mye mer synlig enn sist Kate fikk kjoleros. Hertuginnen skal være 24 uker på vei i svangerskapet.

Utsolgt

KLASSISK: Hertuginnen gikk for en klassisk, mørkeblå kjole da hun var på et offisielt oppdrag onsdag formiddag. Foto: Getty Images

Dagens kjolekreasjon var A-formet og hadde tydelige 70-tallsreferanser, noe som er en av vårens hotteste trender. Motehus som Saint Laurent, House of Holland og Tommy Hilfiger viste kolleksjoner som ble omtalt som «Seventies Show» av motemagasinet Marie Clarie.

Kates kjole heter ifølge den britiske avisen Express, «Naomi dress», og er fra gravidemerket Madderson. Med et kjapt søk på ulike nettbutikker viser det seg at kjolen har en prislapp på £450, noe som tilsvarer rundt 5250 norske kroner. Kjolen er dessuten utsolgt, noe som tyder på at «Kate-effekten» har slått til igjen.

Hertuginnen har virkelig markert seg som et stilikon og flere av kjolene hun viser seg med, blir ofte utsolgt etter kun noen timer. Da hun gikk gravid med Prins George, ble hun hyllet for sin moteriktige stil.

Hertuginnen er ikke den eneste som får moteskryt for sin voksende mage, sjekkde best kledde, gravide motekjendisene her!

Hertuginnen av Cambridge gikk som vanlig for naturlig sminke med fokus på øynene og karakteristiske, glamorøse bølger i håret.

Se det moteriktige antrekket her:

TRENDY: Det var et tydelig 70-tallspreg på kjolen til Kate. Det er en av de største kommende trendene denne våren. Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: