Ny antrekkskamp mellom Michelle Obama og Ann Romney

Motekonkurransen mellom Barack Obama (51) og Mitt Romneys (65) koner fortsetter - denne gangen valgte både Michelle Obama (48) og Ann Romney (63) feminine designerantrekk.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

I natt var det duket for den siste presidentdebatten, og det var den sittende presidenten som gikk seirende ut fra Lynn University i Florida. Som vanlig fikk begge debattantene støtte fra ektefellene, som i amerikanske medier får like mye oppmerksomhet for antrekksvalg som hva de foretar seg. Ved siden av politikken har både Huffington Post og E!Online stadig oppdateringer på hvem som kler seg best av Michelle og Ann - men som president har heller ikke Barack Obama sluppet unna motepressen og ble i 2011 kåret til et av verdens best kledde par sammen med Michelle av Vanity Fair.

Stem på ditt favorittantrekk nederst i saken.

Under forrige debatt stilte både Michelle Obama og Ann Romney i sjokkrosa antrekk. Denne gangen var det imidlertid lite som matchet mellom de to, annet enn strålende godt humør:

Ann stilte i et grønt antrekk fra luksusdesigner Oscar de la Renta, med en kortermet topp og blomstrete skjørt. Romney har også fått smaken på statement-halskjeder, og valgte store, gjennomsiktige stener denne gangen. Dessuten hadde hun byttet ut den turkise neglelakken med en frekk rødfarge som matchet leppene.

Michelle Obama har blitt hyllet for sin stil siden hun ble førstedame, blant annet fordi hun gjerne blandet dyrt og billig og har en forkjærlighet for amerikanske designere. I natt gikk hun for en grå blondekjole fra amerikanske Thom Browne, som hun også hadde på seg under «the National Democratic Convention» i september.

LES OGSÅ:

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert: