20 grå funn til under tusenlappen

GRÅTONER: Bli inspirert av måten den danske bloggeren Pernille Teisbæk styler de grå plaggene. Skjørt fra RiverIsland.com, 345 kr. Genser fra Cubus, 299 kr. Lue fra RiverIsland.com, 79 kr. Veske fra Pieces, 400 kr. Kjole fra Vila, 350 kr. Fuskepels fra H&M, 599 kr. Miniskjørt fra Bik Bok, 129 kr. Sko fra Zara, 799 kr. Foto: VanessaJackman.Blogspot.com / Getty Images / All Over Press

Grått på grått er en av vinterens kuleste kombinasjoner. Lek deg med ulike materialer og former for en spennende grå look.

Oda Marie Midbøe
Publisert:

Den anvendelige basisfargen er blant høsten og vinterens mest brukte farger, og det er ikke noe i veien for å lage et ton-i-ton antrekk med grått.

Streetstylefotograf og moteblogger Vanessa Jackman har fanget den danske stylisten Pernille Theisbæk på kamera - iført et helgrått antrekk bestående av en ribbestrikket ullgenser og et grått ullskjørt.

Til tross for at plaggene er i samme farge, tilfører den danske stylisten antrekket kontrast gjennom ulike stoffer og former.

Fordelen med plagg og tilbehør i grått er at du vil kunne kombinere det med mye du allerede har i garderoben. Dessuten er det lite som er like fint som et grått antrekk toppet med røde lepper.

minMote har plukket ut fine, grå kjøp inspirert av Pernilles gatestil. Finn dine favoritter til under tusenlappen:

GRÅTT OG FLOTT: Grå genser med strassdetaljer fra Zara, 699 kr. Koksgrå genser med høy hals fra Weekday, 837 kroner. Kort, lysegrå genser fra Zara, 699 kr. Grå sweatshirt fra Weekday, 345 kr. Grå kjole fra Mango, 299 kr. Høyhalset genser i lang modell fra Mango, 169 kr.Grått skjørt fra Zara 559 kr. Kjole fra Pieces, 179,95 kr. Foto: Produsentene

En grå ullgenser er et av sesongens sikreste kjøp. Velg en i ull med høy hals, og du er garantert å se fin ut, samtidig som du holder varmen. Et knelangt ullskjørt i grått, kombinert med en kort ullgenservariant er et passende jobbantrekk som kan styles med tilbehør etter humør og anledning.

HOT I GRÅTT: Kåpe fra H&M, 999 kr. Lysegrå genser fra Bik Bok, 249 kr. Mørkegrågenser fra Cubus, 249 kr. Genserkjole fra Cubus, 499 kr. Foto: Produsentene

En kåpe i grått gjør seg like bra til hverdags som til festligere anledninger. Style den med alt fra jeans og sorte skinnbukser, et par kule boots og et stort, deilig ullskjerf, og vips - du har en elegant og kul hverdagsstil på plass.

Publisert:

Finn mer innhold om: