Mulberry avslører sin nye sjefdesigner

KJENDISMODELL: It-jenta og modellen Cara Delevingne har fått en egen Mulberry-kolleksjon oppkalt etter seg, og har gått flere visninger for motehuset. Foto: Getty Images

Etter flere måneder med rykter avslører det britiske motehuset Mulberry endelig hvem sin nye sjefsdesigner er.

Katarina Petrovic
Publisert:

Når Mulberry skal velge sin nye sjefsdesigner, velger de ikke hvem som helst; de legger lista høyt og håndplukker selveste Johnny Coca.

Johnny Coca, tenker du? Ja, Johnny Coca. Mannen som har stått bak tilbehøret til Céline, og som år etter år har fått oss til å sikle etter de luksuriøse veskene. Coca takker nå for seg hos det franske motehuset, og tar over alle Mulberry-kolleksjonene.

Kronprinsesse Mette-Marit er som kjent glad i designerklær, og har en rålekker Céline-veske designet av den nye Mulberry-designeren.

KREATIV: Johnny Coca er kjent for sitt luksuriøse tilbehør hos det franske merket Céline. Nå tar han med seg kunnskapene videre til Mulberry. Foto: Instagram

Tar en ny retning

Coca har tidligere vært ansvarlig for tilbehøret hos motehuset Céline, men skal fra nå av designe hele kolleksjoner for Mulberry. Han spent på den nye stillingen, ifølge Vogue.

- Jeg ser veldig frem til å bli en del av Mulberry, og til å føre et av Storbritannias beste motehus i en ny retning, sa Coca til magasinet torsdag formiddag.

Supermodellen Cara Delevingne har blant annet vært kampanjemodell for merket og har i tillegg designet en egen tilbehørskjolleksjon for det populære motehuset.

- Ny energi

Ifølge Fashion Telegraph er det først i juli 2015 at Johnny Coca begynner å designe for motehuset. Mulberry-sjefen, Godfrey Davis er storfornøyd med at valget falt på Coca.

- Vi er veldig glade for at Johnny skal bli en del av vårt team. Han har bred internasjonal erfaring med luksusmote som vil gi Mulberry ny energi og innovasjon, sa Davis til Vogue.

Publisert:

Finn mer innhold om: