Norske Guro på Hollywood-premiere med Keira Knightley

Den norske skuespillerinnen Guro Nagelhus Schia strålte side om side med Keira Knightley (27) på «Anna Karenina»-premieren i Los Angeles.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Av: JENNIFER BRÅTHEN og MARTINE LUNDER

Tidligere i år debuterte den norske danseren og koreografen som skuespiller i Hollywood-filmen «Anna Karenina». I filmen spiller hun kammerpiken Annushka, men da det forrige onsdag var duket for Los Angeles-premiere var kammerpikekostymet kastet til fordel for noe langt mer glamorøst. For andre gang gikk Schia nedover den røde løperen sammen med Keira Knightley. Denne gangen iført en lys kjole fra norske Nina Skarra, øredobber fra David Andersen og sko fra kjendisfavoritten Jimmy Choo.

- Jeg fikk mange hyggelige komplimenter for kjolen, så tusen takk til Nina Skarra, sier hun til minMote.

At den motebevisste skuespillerinnen valgte en norske designer var ikke tilfeldig. Schia er også svært engasjert i miljøvenning mote, som Skarra har umerket seg som en forkjemper for.

- Det var veldig gøy å gå med norsk design denne gangen. Jeg liker renheten i Nina Skarras design, hennes enkle og klassiske snitt og duse farger, sier Schia og fortsetter:

- Jeg er opptatt av bærekraftig mote og synes det er viktig å være bevisst på hvor og hvordan det vi kjøper er produsert.

Denne gangen hadde Nina valgt en elegant kjole i hvitt med et bredt silkebånd. Selv om hun også balanserte på skyhøye stiletter, forteller Schia at hun sjeldent velger ukomfortable kjoler.

- Jeg ender ofte opp i noe mer klassisk, og både til hverdags og på fest er det viktig for meg å ha på noe jeg er komfortabel i. Jeg liker klær med god kvalitet, og faller ofte for klær med litt særpreg. Gjerne klassisk med en liten vri, sier Schia.

Publisert: