Pippa får ikke nok av sine norske designervesker

Pippa Middleton (28) viser seg sjeldent uten en av  sine «norske» vesker laget av Ski-jenta Marion Muhonen Nilsen. Ifølge minMotes beregninger er hun nå oppe i fem varianter.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Fotografene kastet seg over Pippa etter prinsebryllupet og fortsatt fotograferes sositetskvinnen stadig, enten det er på fest eller gatelangs i London.

Og nesten hver gang bærer 28-åringen med seg den karakteristiske «Pippa»-vesken fra det norske merket Modalu på armen.

Bare i september er hun fotografert med en rekke varianter av vesken. Favoritten ser ut til å være den klassiske brune skinnvesken, som hun blant annet bar til en rød høstkåpe og semskede støvletter tidligere denne uken.

Pippa har dessuten en grå, en rød og to krokodillemønstrete versjoner av vesken, som er designet av Marion Muhonen Nilsen fra Ski.

Nå har dessuten kreasjonen, som først gikk under navnet «Bristol», skiftet navn.

- Vesken har nå fått navnet «Pippa» etter at Kates lillesøster la sin elsk på den, sier Marion Muhonen Nilsen til minMote.

Se også:Pippa stjal showet på glamorøst London-ball

Det var minMote som først avslørte at Pippas favorittveske er laget av en norsk jente.

- Hun har vært i en butikk og kjøpt den selv og det er jeg veldig stolt av.

Det hadde ikke vært en like stor overraskelse om det var vi som hadde sendt den til henne, sa designeren til oss den gang.

Sjefsdesigner Nilsen kunne også fortelle at salget av vesken tok av etter at Pippa først ble observert med vesken i mai.

«Pippa» er en håndveske med to store rom og glidelåsdetaljer i gull foran og prisen ligger på rundt 1.700 norske kroner og oppover.

Se også:Pippa «front row» på London Fashin Week

Lillesøsteren til Kate bruker vesken til både hverdags og fest. Blant annet hadde hun den røde varianten med seg da hun og kjæresten Alex Loudon var på Wimbledon-kamp tidligere i år.

Da matchet hun den røde vesken med en knallrød minikjole, en dristig kjolefarge som Pippa har valgt ved flere anledninger den siste tiden.

Til hverdags bruker hun veskene ofte med ballerinasko eller pumps og avslappede, men elegante antrekk. Pippa er kjent for sin evne til å kombinere dyrt og billig og bruker ofte klær blant annet fra Zara.

Veskene ligger på rundt 1.700 norske kroner.

Se også:Kate og Pippa i billigklær fra Zara

Se også:Slik får du stilen til Pippa

Publisert: