Moteuken i Paris i gang - Rachel Zoe stiller med 11 kofferter

Superstjernestylist Rachel Zoe (40) tar ingen sjanser når hun inntar den franske hovedstaden for å se og bli sett.  Ikke mindre enn 11 kofferter ble med til Paris Fashion Week.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Zoe er kjendisstylist, TV-kjendis med sin egen serie «The Rachel Zoe Project», og ikke minst en av de hotteste fashionistaene akkurat nå. Derfor er hun også selvskreven gjest på de viktigste visningene i Paris.

Vel vitende om at hennes antrekk vil være til inspirasjon for moteinteresserte verden over, lar ikke Zoe en eneste detalj være opp til tilfeldighetene, skriver Huffington Post.

Realitystjernen la selv ut et bilde av sitt usedvanlig store bagasjelass på Twitter, hvor hun også skriver at ektemannen Roger Berman er mindre begeistret.

«Neste stopp.. Paris via Eurostartoget.. @rbermanus hater meg akkurat nå.. xoRZ», twitret Zoe.

«3 hjelpere og MYE tips», twitret ektemannen og forretningspartneren tilbake, som forklaring på hvordan de i det hele tatt fikk med seg bagasjen til hotellet.

Zoe ankom Paris rett fra London Fashion Week, hvor hun ble avbildet på første rad under Burburry-visningen i rutete kåpe med store pelsdetaljer - en kåpe som kanskje ville fylt opp en hel koffert i seg selv.

Moteelskere verden over venter nå i spenning på hva it-jenta vil vise seg i under Paris Fashion Week - og én ting som er sikkert er at hun har nok å velge av.

Se også:Høstens viktigste fargetrender

Men det bør ikke komme som noen overraskelse av Rachel Zoe ikke pakker lett.

Fashionistaen har nemlig tidligere sagt at hun har en hel garderobe full av designerklær til sin syv måneder gamle sønn Skyler Morrison.

Se også:Moteredaktørenes høstfavoritter

Stylisten som har proklamert at hun aldri går i sneakers har mange baller i luften om dagen.

Det som begynte med en veskekolleksjon med Judith Leiber i 2006, ble en så stor suksess at hun nå har lansert en hel kleskolleksjon i samarbeid med Li & Fung.

Selv beskriver hun den eksklusive kolleksjonen slik:

- Den er veldig Jane Birkin-, Anjelica Huston- og Bianca jagger-isj, med en dæsj paljetter og litt Liza Minnelli kastet inn.

Zoe har dessuten tidligere samarbeidet med svenske Lindex, i sitt første europeiske samarbeid.

Sjekk Pippa «front row» under London Fashion Week her

Fashion Weeks med Silje: Få superblolggernes stylingtips

Les minMote-Siljes blogg her

Publisert:

Finn mer innhold om: