Stordalens gjester leier kostymer for over 100.000

Kostymelagrene tjener flesk på den kjendistunge kostymefesten til Stordalen.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Petter og Gunhild Stordalen er kjent for sine kjendistunge 16. mai-fester. I år flørter Stordalen med norsk jordbruk og inviterer til storslått fest på låven i Nordic Choices' lokaler på Frogner. Dette betyr at de inviterte gjestene må kle seg ut for å kunne hoppe i høyet. Dette tjener kostymelagrene gode penger på.

– Et kostyme koster mellom 850 og 1.500 kroner. Jeg tror vi har leid ut omlag hundre kostymer, sier Hella Gullichsen, kostymeleder på Storyline Studios kostymeavdeling, til minMote, og legger til:

– De fleste guttene har gått for kjeledresser og snekkerbukser, mens jentene har gått for korsetter og budeielignende kjoler. Alle som har vært her ser spektakulære ut, men det hotteste kostymet har hun som gikk for en fugleskremsel-variant.

LES OGSÅ: Norske kjendiskvinner trosser legens advarsler

Storyline Studios leverer hovedsakelig kostymer til film-, tv- og teaterbransjen, men de siste årene har utleie av kostymer til privatfester tatt seg opp.

– Dagene før Stordalens fest er ikke av de travleste, men jungeltelegrafen har gått og flere og flere privatpersoner kommer til oss, avslutter Gullichsen.

Ifølge Petter Stordalen var det viktigere at Jan Thomas likte kostymet hans, enn å holde seg tema.

Synnøve Skarbø kom i sommerkjole og kombinerte den med leide effekter.

– Jeg har på meg fjorårets hippiekjole. Gjenbruk med korsett utenpå, forteller Synnøve Skarbø til minMote.no

Korsettet har hun leid fra Storylines Studio, forklarer hun.

Sjekk kostymene fra festen her:

Publisert:

Finn mer innhold om: