Hvem kledde kjolen best?

«Den lille hvite kjolen »- seiler opp til å bli en av sommerens slagere. Men hvem kledde kjolen best av Olivia Palermo og Elle Fanning?

silje
Publisert:

It-jenta og sositetskvinnen Olivia Palermo brukte sin kjole fra Marchesa under et event i Hamburg sammen med modellkjæresten Johannes Huebl. «The City»-stjernen hadde valgt detaljer av rødt til «den lille hvite» med røde satengsko og rød neglelakk. Glitrende smykker, clutch og en rufsete oppsatt frisyre, sørget for en elegant stil på rød løper.

Flott i hvite blonder! Slik gjør du det

«Den lille hvite» var også i se i mange varianter på catwalken for vår-og sommer. Valgmulighetene strekker seg fra sexy og søte blonder hos Dolce and Gabbana, til en minimalistisk og enkel stil hos Calvin Klein. Det er ingen tvil om at sommerens sterke fargeskalaer kommer til å få hard konkurranse fra «den lille hvite». Kjendisene ligger selvfølgelig ikke på latsiden og både Alexa Chung, Sienna Miller og Diane Krüger er blant kjendisene som allerede har blitt sett i hvite kjoler på den røde løperen.

Søt og ungdommelig

13 år gamle Elle Fanning valgte en søtere og mer uskyldig stil under en middag som hyllet kvinner i Hollywood. Den unge skuespilleren og søsteren til Dakota Fanning, stylet den romantiske kjolen fra Marchesa enkelt med et par svarte Mary Janes-sko og lekkert utslått hår.

Slik får du drømmehåret! Få gode tips her

Men hvem kledde kjolen fra Marchesa best?

Relevante saker videre:

Skal du gifte deg? Her får du alt om brud og bryllup!

Ny Streetstyle-blogg på minMote: Bli inspirert av folk på gata!

Hyller brudekjolen: - Minner om Grace Kelly

Publisert:

Finn mer innhold om: